Winkel

Bedrijfsfeest organiseren idee: The New Night Mare

Nightmare Bedrijfsfeest organiseren

Zodra u de drempel overgaat, zijn uw laatste vier en half uur aan het aftellen. Maar voordat wij u daglicht voorgoed gaan doven, word u meegenomen in een wereld van mysterie, gruwelijke gezelligheid, verdorvenheid en al wat niet meer. Durft u een bezoek te brengen aan ons luguber domein? Op deze avond hebben wij een verschrikkelijk verrassend programma met een heleboel hoogtepunten voor u in petto. Neem contact met ons op voor meer informatie over bedrijfsfeesten organiseren.

Een bedrijfsfeest organiseren op uw bedrijf

Laat dan ook de Bedrijfsfeest catering verzorgen door de partyservice van La Casserole. Goede catering is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsfeest organiseren. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van catering en hebben hier al lange tijd ervaring mee. Wij zullen alles regelen voor uw bedrijf, u hoeft hier zelf niet meer naar om te kijken. Dat is natuurlijk een fijne gedachte als u een bedrijfsfeest wilt organiseren.

Nightmare Horror Arrangement

The New Night Mare bedrijfsfeest!

 • Psycho 211 zal voor de avond zijn kooi uit mogen, maar dan wel gevangen in zijn dwangbuis. Zonder deze bandage staan wij niet voor zijn daden in !!
 • De Grote Magiër El Farah Radin, heerser van lichaam geest, zal zijn bijzondere kunsten aan u tonen, de mysterieuze verschijning laat u beven van angst met vuur, illusie en het doorspiezen van zijn lichaam.
 • Gedurende de gehele avond houdt de heks een oogje in het zeil. Zij zal het u zo ongemakkelijk mogelijk maken en u op onze wijze thuis laten voelen…
 • Uw gastheer Graaf Dragul, zal u na zijn ontwaken welkom heten op deze party. Hij zal u deze avond voorstellen aan de zombies, gedrochten en alle andere levende doden.
 • De doodgraver zal uw maten komen opnemen mocht u het galgenmaal niet overleven of uw hart de angst aanjagende momenten niet aankunnen zodat u geofferd kunt worden.
 • De dansende geest van het licht zal haar beheersing over listige serpenten vertonen. Deze glibberige, kruipende ellendelingen zullen u de stuipen op het lijf jagen.
 • Quasimodo, het gebochelde gedrocht zal u ha(r)telijk ontvangen aan de deur, besef dat dit uw enige mogelijkheid zal zijn om nog terug te keren…
 • Een maal aangekomen maakt u kennis met Nosferatu. Dit zijn onzijdig personage verwelkomt u met haar vers geproduceerde horror drankje.
 • Meerdere malen zult u oog in oog komen te staan met mysterieuze monniken welk u op verschillende wijze zullen tarten.
 • Verbazingwekkend zal het zijn als magie El Farah Radin zijn veroverde dame opzienbarend in het niets laat zweven!
 • Diverse dranken

Leuke Bedrijfsfeest Arrangementen

Themafeest 1001 Nacht
Themafeest Showtime
Pirates of the Caribbean
Caribbean Tropical Party`s
Thema feest Theaterfeest
Feestavond Horrornight
Themafeesten de 3 Baronessen
Country & Western Party`s
Familie v/d Kamp
The New Night Mare
Arabian Night

Sportieve Feest Arrangementen en bedrijfsuitjes

Wij organiseren ook sportieve feesten en leuke bedrijfsuitjes, zoals outdoor activiteiten o.a.: Spelsterrenslag, Spooktocht, Schermen, Bedrijfsuitjes Fisje Bouwe

Feest Arrangementen

Wij organiseren ook verschillende feesten die leuk zijn om bijv. met uw bedrijf, familie of vriendenkring te doen. Workshops o.a. : Percussie, Bloemschikken, Moordspel.

Heeft u een besluit genomen over de organisatie van uw bedrijfsfeestje?

Contacteer ons als u de bedrijfsfeest organisatie uit handen wilt geven aan La Casserole!