Webshop
barbecue

Tips en arrangementen voor de barbecue

Barbecue tips, ideeën en arrangementen

Op deze pagina vind u alle leuke tips en ideeën voor een overheerlijke barbecue. La Casserole biedt verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een barbecue. Dit kan op een van onze diverse locaties, maar ook bij u thuis. La Casserole biedt een breed assortiment in barbecuesystemen. U kunt hierbij denken aan een traditionele houtskool barbecue of een moderne gasbarbecue. Wilt u de barbecue nog wat extra’s geven, bekijk dan ons onderstaande barbecue arrangement.

BBQ tips, ideeën en arrangementen

Barbecue arrangement Artistiek

Koude lekkernijen

Koud: Wrap met Vismousse / Geitenkaas met Pistachenoten / Bitterbal van Paté / Gerookte ham met Vleesmousse / Cannelloni van Zalm met Zeewier / Sushi van Couscous / Gemarineerde Gamba / Gehaktballetje La Casserole / Soesje gevuld met Filet Americain / Lamelle van Paling

Barbecue

Runderhamburgers / Verse Saté spiezen / Malse Kipfilet
Halskotelet van het Varken / Traditionele Barbecueworstjes
Spies van Noorse Garnalen / Papillotte van Zalm
Groentespies / Gebakken Tomaat / Maïskolven
Smakelijke warme en koude sauzen
Verschillende rauwkostsalades / Aardappelsalade / Verse Pastasalade
Vers afgebakken broodpakket met diverse broodsoorten, roomboter en kruidenboter

IJscokar:

Heerlijk citroen-, aardbeien of chocoladeijs

Barbecuesystemen

Gasbarbecue

De gasbarbecue is meteen klaar voor gebruik. Wij bakken op grote stalen platen, waardoor een zeer goede warmte geleiding plaatsvindt. Dit is de aller beste manier om uw vlees of vis te bereiden, omdat er geen verbrande kooldeeltjes bij het vlees of vis kan komen.

De grillring

De grillring biedt een nieuwe manier van barbecueën en heeft een geweldig effect. Hij bestaat uit een grote kom, waarop een zware stalen ring. Met in het midden een houtvuur. Dit verwarmt de stalen ring, waardoor we kunnen gaan barbecueën. Het vuur geeft natuurlijk een leuk aanzicht voor uw gasten.

Buitenkeuken

De meeste luxe vorm van kokkerellen is met behulp van de “buitenkeuken”. Allerlei mooie apparaten waarop verschillende methodes mogelijk zijn. De buitenkeuken heeft meer te maken met de uitstraling als met de mogelijkheden zelf.

Oklahoma Joe barbecue smoker

De oeroude op hout gestoten barbecuesmoker ‘Oklahoma Joe barbecue smoker’ is qua uitstraling de meest robuuste barbecue die er bestaat. De barbecuesmoker is reeds 300 jaar geleden uitgevonden en wordt nog steeds heel veel verkocht. Met de smoker kun je roken, stoven, garen, grillen, barbecueën en zelfs water koken.

Big Green Egg

Vanuit Amerika is de Big Green Egg overgewaaid naar Europa. Uiteindelijk stamt hij uit Japan en China. Het is een namaak ‘kamado’ (kleipot). In de Green Egg zit een warmtecirculatiesysteem waardoor de kleur en geur van vlees en vis en natuurlijk ook de smaak fantastisch blijft.

Houtskoolbarbecue

De traditionele houtskoolbarbecue is uiteindelijk niet de beste barbecue die er is. Houtskool blijft nooit lang op dezelfde temperatuur, waardoor je te maken hebt met temperatuurschommelingen. Tevens komt er restafval van het kool op de ingrediënten. Wij zijn echt voorstander van de gasbarbecue of de grillring.