Winkel

BBQ in Waalwijk

Perfecte BBQ Waalwijk, zeer professioneel geregeld

La Casserole Catering verzorgt heerlijke complete barbecue-arrangementen! Wij nemen alle zorgen voor u uit handen zodat u onbezorgd kunt gaan genieten van een heerlijke dag bij uw in de gemeente Waalwijk! Komt u uit Tilburg? Lees dan de Barbecue Tilburg-pagina. U kunt een barbecue bij u thuis laten verzorgen door ons maar natuurlijk heeft u ook de keuze uit een van onze prachtige locaties.

BBQ Vlees op een barbecue

La Casserole Luxe Catering biedt verschillende heerlijke BBQ-arrangementen in de regio Waalwiijk. Het is een gevarieerd aanbod aan voordelige arrangementen die met zorg zijn samengesteld door onze ervaren kok en ons team van koks. Er wordt enkel gebruik gemaakt van vlees en vis van topkwaliteit en daarnaast worden er heerlijke salades geserveerd en broodpakketten vers van de bakker. Uiteraard houdt La Casserole Luxe Catering rekening met verschillende diëten, vegetarische gasten en kinderen bij uw barbecue en BBQ.

BBQ Catering compleet

Zoals u van ons gewend bent nemen wij alle zorgen compleet uit handen. We verzorgen alle benodigde materialen en een kok die à la minute het vlees en vis voor U bakt. En de afwas? Die nemen wij gewoon weer mee terug! Alle zorgen worden uit uw handen genomen. Wij zorgen ervoor dat wij uw dag helemaal naar uw wens invullen.

Tentverhuur en BBQ

Op onze website la-casserole.nl kunt u de verschillende catering-arrangementen bekijken. Genieten van een compleet verzorgde barbecue kan op één van onze prachtige locaties zoals Auberge Eeckaerde in Eindhoven, Het Ketelhuis te Eindhoven, Aubergerie de Leesthoeve in Veghel, of Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. Ook kan La Casserole Party Service een barbecue organiseren bij u thuis of bij uw bedrijf in de omgeving van Waalwijk of omgeving een BBQ in Rosmalen, Vught en Hedel. We hebben ook andere BBQ-pagina’s, zoals voor een barbecue in Vlijmen, een bbq in Engelen of in Haarsteeg?

Meer informatie over een barbecue in Waalwijk

Voor meer informatie over een BBQ kunt u terecht op de contactpagina of bellen naar La Casserole Luxe Catering op telefoonnummer 0499 – 37 55 37. Wij zullen u zo goed mogelijk verder helpen met uw vragen.

Bijzondere BBQ catering

Barbecue omgeving Waalwijk

Er is niets leuker dan een feest aan huis vieren. Dit kunt u complementeren met de perfecte BBQ of bij slecht weer een andere culinaire invulling. Op deze manier kunt u het feest altijd thuis laten verzorgen. Ook bij eventuele weersveranderingen kunnen wij in overleg een oplossing voor u vinden op het gebied van culinair en partymaterialen. Een BBQ in Waalwijk met de meest ideale prijs-kwaliteit-verhouding. Ook kunt u bij ons een barbecue combineren samen met wokken, dit maakt het erg gevarieerd.

Informatie aanvragen