Winkel

Barbecue in Tilburg

Barbecue-master van Tilburg

Wilt u een speciale gelegenheid vieren met een gezellige en lekkere barbecue? Dan bent u bij La Casserole Party Catering aan het juiste adres! Wij verzorgen heerlijke barbeque-arrangementen bij u thuis in de regio Tilburg en Breda U mag helemaal zelf bepalen waar u de barbecue wilt houden, natuurlijk heeft u ook keuze uit een van onze prachtige locaties. Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag heeft! La Casserole Catering neemt al u zorgen deze dag compleet uit handen. We verzorgen alle benodigde materialen om van uw ontvangst een enorm succes te maken en nemen alles na afloop ook weer mee terug. Zelfs de afwas wordt voor u gedaan!

BBQ Vlees op een barbecue

Lees de BBQ arrangementen voor Tilburg

De BBQ-arrangementen zijn zeer divers maar ook voordelig samengesteld door onze eigen chef-kok. Elk van de arrangementen biedt een ruime keus in vlees en vis, aangevuld met heerlijke salades, diverse sauzen en een vers broodpakket. La Casserole Party Catering gebruikt alleen de beste producten. Als u ons dit op tijd laat weten, zullen wij er alles aan doen om hier rekening mee te houden.

Op onze website kunt u de verschillende arrangementen bekijken. Uiteraard kan La Casserole Luxe Catering bij het verzorgen van uw barbecue rekening houden met eventuele vegetarische gasten, allergieën en essentiële diëten. Tevens wordt er ook gedacht aan de jonge gasten.

Barbecue aan huis Tilburg

De nieuwste trend op het gebied van barbecueën: de Grill-Ring. Deze houtbarbecue is een sfeermaker op ieder feest. Deze barbecue zorgt voor kwalitatief goed eten en voor een gezellige sfeer.

Natuurlijk kunnen wij ook een barbeque verzorgen voor uw personeelsfeest of een ander bedrijfsfeest in de regio Tilburg, zoals in Waalwijk. Wanneer u zelf niet beschikt over een geschikte locatie dan verzorgen wij graag uw barbecue-arrangement op één van onze prachtige locaties; Auberge Eeckaerde in Eindhoven, Het Ketelhuis te Eindhoven, Aubergerie de Leesthoeve in Veghel of Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode.

Catering & Barbecue in omgeving Tilburg

Als u een barbecue van hoog niveau bij u aan huis wil hebben dan informeert u bij de BBQ-master van Tilburg. Deze brengt een schriftelijk voorstel naar u uit en het barbecue-feest wordt van A-Z geheel verzorgd. Lekker genieten zonder dat u iets hoeft te doen, wij zorgen ervoor dat alles verloopt zoals u dat wilt.

Barbecue BBQ Grill Ring