Webshop

BBQ Helmond en omgeving

De professionele Barbecue organisatie voor de regio Helmond

Vind u het ook zo heerlijk om buiten, in het zonnetje, te genieten van een heerlijke barbecue? La Casserole Party Catering kan dit tot in de puntjes voor u verzorgen! Een verjaardag, huwelijksfeest of zomaar een barbecue organiseren? Bij ons bent u aan het juiste adres. Voor zowel kleine als grote groepen hebben wij de perfecte barbecue-arrangementen.

Al onze BBQ-arrangementen bestaan uit een divers aanbod aan vlees en vis, heerlijke salades en een vers broodpakket. Alles kan aangepast worden op uw wensen zodat iedereen kan genieten van een heerlijke barbeque.

Worsten op de barbecue

Wij bieden u diverse barbecue arrangementen, samengesteld door onze ervaren chef-koks. Wilt u uw barbeque-arrangement uitbreiden met een heerlijk dessert, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Wij verzorgen verschillende dessertbuffetten waarmee u uw gasten flink kunt verwennen.

Meer informatie over de scherp geprijsde barbecue-arrangementen in de regio Helmond (ook BBQ Nuenen en Geldrop) kunt u aanvragen via La Casserole Luxe Catering op telefoonnummer 0499 – 37 55 37.

BBQ Vlees op een barbecue

Barbecue omgeving Helmond

Achter op het terras van uw huis ontvangt u uw gasten in een informele setting, met onder andere lounge meubilair, parasols en eventueel partytenten. Onze koks grillen de mooiste stukken vlees en vis op de barbecue in Helmond en Deurne. Naast vlees en vis hebben wij natuurlijk ook heerlijk frisse salades voor de liefhebbers. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een van onze prachtige locaties.

Barbecue zalm