Webshop

BBQ-Barbecue Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Engelen en in Drunen

Aantrekkelijke Barbecue mogelijkheden van La Casserole, info over o.a. BBQ Vlijmen en meer

Het is heel leuk om een barbecue te organiseren (wij doen het al jaren met veel plezier!). Er is wel meer werk mee gemoeid als de meeste mensen denken, zeker als het gaat om een barbecue voor grotere groepen en families die houden van een goed verzorgde barbecue.

Bij een groter barbecue-feest is het ten eerste belangrijk dat het vlees en de vis goed gebakken wordt, dat er voor ieder wat wils is, zoals een gevarieerd saladebuffet, warme en koude sauzen, broodsoorten en natuurlijk niet vergeten het vlees pakket, de vissoorten en de eventuele biologische en vegetarische gasten.

Alvorens kijken wij of de accommodatie voldoende is ingericht en gezellig is. Hebben we misschien een partytent of een aantal parasols nodig of komen we nog meubilair tekort? La Casserole is de barbecue specialist bij uitstek en heeft het allemaal in zijn magazijnen staan en beschikbaar voor de barbecue’s in Vlijmen, Engelen en regio Den Bosch. Barbecue van TOP kwaliteit!

BBQ laten organiseren door La Casserole

Onze koks hebben voor uw regio een barbecue samengesteld met lokaal Hollands vlees en goede vis! Lees hier de mogelijkheden en combinaties voor een BBQ.

Worsten op de barbecue

Barbecue Superiore

HEERLIJKE BBQ SAMENSTELLING. LEES HIER DE DETAILS VAN DEZE SPECIAL BBQ!
100 % Runderhamburger Hamburger
Shaslick van diverse Vleessoorten
Varkenshaas-sate met verse pindasaus
Malse Biefstukjes
Gevulde lamsbout
Scampi’s
Mootjes Zalm
Inktvis met knoflookolie
BBQ SAUZEN:
Kerrieroomsaus, Cocktailsaus, Barbecuesaus en ravigotesaus. Satésaus, Pepersaus
FIJNE BARBECUE SALADES:
Tomatensalade met gesnipperde uitjes, Italiaanse Salade, Rijstsalade met verse Groenten. Rundvleessalade, Griekse Pastasalade, Aardappel Broccoli Salade, Mexicaanse salade en natuurlijk de heerlijke aardappelsalade met gebakken Spekjes
GARNITUUR:
Ciabattabrood, wit en bruin stokbrood, luxe mini-broodjes,Ciabatta naturel, panini grill naturel en de zelfgemaakte kruidenboter.
OVERIGE DIENSTEN LA CASSEROLE:
La Casserole BBQ Catering zorgt voor de kok, de Barbecue uiteraard, de buffettafels, servies, bestek, servetten en als u wilt doen wij ook de afwas voor u.

Vraag vrijblijvend informatie aan voor uw regio Barbecue Vlijmen, BBQ Engelen, Drunen, Nieuwkuijk, Haarsteeg en Den Bosch en laat u verrassen door onze scherpe prijzen!

Catering opties
Barbecue onder een tent

Op bovenstaande foto’s ziet u dat de beste BBQ voor Vlijmen, Nieuwkuijk en Drunen door La Casserole verzorgt worden.