Winkel

BBQ Den Bosch, de BBQ vakman Den Bosch

La Casserole, de Barbecue Vakman in de regio Den Bosch

Na de winter komt de zon ook weer naar Nederland. En wat is er nou fijner dan heerlijk onbezorgd buiten barbecueën in Den Bosch? La Casserole Luxe Catering biedt verschillende compleet verzorgde BBQ-arrangementen in de omgeving van Den Bosch. Deze barbecue-arrangementen zijn samengesteld door onze ervaren Chef-kok en bieden voor ieder wat wils. De verschillende scherp geprijsde arrangementen zijn terug te vinden op la-casserole.nl. Wat is er nou fijner dan een barbecue met veel mensen om u heen en dat op een prachtige locatie. Wij hopen dat het weer u ook positief gestemd zal zijn.

BBQ Vlees op een barbecue

La Casserole levert vlees en vis van topkwaliteit, frisse seizoensarbeiders en broodpakket vers van de bakker. Uiteraard wordt er hierbij ook rekening gehouden met eventuele jonge gasten evenals verschillende diëten en/of vegetarische barbecue gasten op de barbecue in Den Bosch.

Genieten van een compleet verzorgde barbeque kan op één van onze prachtige locaties zoals Het Ketelhuis, Auberge Eeckaerde in Eindhoven, de Leesthoeve in Veghel, of Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode.

Trendy BBQ Den Bosch: de Grillring

De grillring geeft een bijzondere touch aan uw event. Op deze BBQ kunnen wij alle vlees, vis en andere gerechten op een originele manier grillen.

Barbecue BBQ Grill Ring

Ook kan La Casserole Party Service een barbecue catering organiseren bij u thuis of bij uw bedrijf in de regio Den BoschWaalwijk en Boxtel.

Zoals u van ons mag verwachten nemen wij alle zorgen compleet uit handen. Er zal worden gezorgd voor alle benodigde materialen om van uw ontvangst een enorm succes te maken. Denk hierbij niet alleen aan eten en drinken, borden, bestek en glaswerk, maar ook aan aanvullingen zoals een partytent, parasols, een dj of een andere vorm van entertainment.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met La Casserole Luxe Catering op telefoonnummer 0499-375537.

Barbecue omgeving Den Bosch

Een leuke barbecue bij u thuis of op uw bedrijf in de omgeving van Den Bosch. De vakmannen van La Casserole zorgen dat de BBQ Den Bosch meer als goed verzorgd wordt. Bekijk de foto’s op onze website om een indruk te krijgen van onze barbecues. Vraag naar onze BBQ-referenties.

Tentverhuur en BBQ
Catering opties