Winkel

Barbecue in Oirschot

BBQ Catering in Oirschot

Het ultieme genieten in het Brabantse Oirschot begint met het uit handen geven van uw barbecue voor familie en vrienden. La Casserole Luxe Catering is gespecialiseerd in luxe en uitgebreide barbecues van hoge kwaliteit. Onze ervaren chefs bereiden de meest uiteenlopende producten voor uw in uw eigen huis. De geur van ossenhaas, spies met gemarineerd lamsvlees uit Nieuw-Zeeland of gebakken tomaten komt u op een zonnige dag lachend tegemoet. Ons doel is een bevredigende totaal beleving, van barbecue en catering tot aankleding en bediening.

BBQ Vlees op een barbecue

Toscaanse BBQ Oirschot en vele andere mogelijkheden

Liever eten in mediterrane sfeer? Probeer onze Toscaanse barbecue met bijvoorbeeld Boterzachte Ossehaas Pizzaiola of Zalm en pappilot (met olijfolie en gesneden groenten). Onze barbecue’s zijn uiteraard niet compleet zonder verschillende salades, warme groenten van de bbq, sauzen en broden met huisgemaakte smeersels. Uw feest ter eren voor uw verjaardag, tuinfeest, personeelsfeest, bruiloft, familiefeest, gouden huwelijk, buurtfeest viert u met La Casserole Luxe Catering. Dit noemt men Luxe BBQ Catering in Oirschot.

Catering mogelijkheden
Tentverhuur en BBQ

Een verrassende BBQ Oirschot aan huis dat regelen wij voor u. Wilt u een BBQ op uw bedrijf of school in Oirschot? Dat is ook mogelijk, vraag nu informatie aan bij ons.

Informatie aanvragen