Winkel

Barbecue in Best

BBQ Catering Best

Met La Casserole Luxe Catering hoeft u als gastheer of gastvrouw nergens meer naar om te kijken. Onze chefs bereiden in uw achtertuin vanaf de moderne barbecue de meest uiteenlopende gerechten. Onze arrangement bestaan uit hoogstaande luxe producten zoals gebakken tijgergarnalen, kalfshaas of een verse Ibericoburger.

Betaalbare Barbecue arrangementen in Best en omgeving

Uiteraard zijn onze arrangementen niet compleet zonder luxe garnituren. Van een verse salade met venkel en olijven, huisgemaakte Romige cocktailsaus met een vleugje whisky en Pittige barbecuesaus en Ravigotesaus tot lekker knapperig brood met kruidenboter. Wij staan graag voor uw klaar om uw feestelijk gelegenheid zoals uw verjaardag, bruiloft, gouden huwelijks, personeelsuitje, buurtfeest etc.. in het pittoreske Best compleet te maken. Ons personeel is zeer professioneel en zorgt ervoor dat uw gasten zich koning voelen. Het wordt barbecue party van top kwaliteit in de gemeente Best.

Vraag een vrijblijvend voorstel aan voor een bbq catering aan huis in Best!

Tenten voor tijdens de Barbecue

Dus voor een goede BBQ Catering Best is er maar een adres, Bedrijfsweg 7 in Best (tussen Eindhoven en Oirschot), oftewel La Casserole Luxe Catering!

BBQ Vlees op een barbecue
Tentverhuur en BBQ