Winkel

Barbecue aan huis / Catering aan huis

De afgelopen jaren is de vraag naar totaal gecaterde feesten enorm toegenomen en ook de barbecue aan huis verzorgt door een cateringbedrijf neemt de vlucht.

La Casserole Catering is een snel groeiende onderneming op het gebied van catering en barbecue aan huis. Wij hebben een zeer smakelijk en uitgebreid assortiment BBQ’s om van uw feest of bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Veel bedrijven en particulieren gingen u al voor en maakten kennis met onze uitstekende catering en organisatie.

La Casserole Catering heeft een uitgebreid assortiment verhuurmaterialen (professionele bars, kookmeubels, moderne en klassieke aankleding etc..) culinaire hapjes, buffetten, barbecue en wokken, walking dinner, uitgeserveerde diners, high tea, exclusieve culinaire catering etc.. tot onze beschikking om uw feest of bruiloft compleet te maken.

Voordeel van Catering aan huis

  1. Barbecue aan huis / catering aan huis. Bij circa 10 gasten is het diner thuis al voordeliger.
  2. Ondanks dat u personeel aan huis heeft, voor uw feest aan huis te laten verzorgen. Mogen de gasten toch een sigaartje of sigaretje roken. Dit is het voordeel van een BBQ aan huis
  3. U heeft geen omkijken naar de catering, wij zetten alles klaar en zorgen dat alles ook weer wordt opgeruimd.
Barbecue onder een tent

Barbecue aan huis

Wij leveren de mooiste materialen en spullen voor bij uw catering, zoals onze partyverhuur en onze catering verhuur afdeling. La Casserole Catering kan uw locatie volledig omtoveren tot een feestelijke ruimte die u niet meer terug kent.

De vele catering en barbecue mogelijkheden in combinatie met de juiste prijs en kwaliteit maken ons bedrijf uniek in de catering branche. Ons personeel staat graag tot uw beschikking om van uw catering een onvergetelijke dag te maken en zullen de gehele dag voor uw klaarstaan. Wij hebben chefkoks die het eten heerlijk voor u bereiden.

Barbecue aan huis

Barbecue en Catering verhuur op uw locatie

Catering Tiel, Elst, Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Barbecueën aan huis met leuke partymaterialen

Rode loper als onderdeel van exclusieve catering

Catering bij u aan huis

Catering en Barbecue thuis

Heeft u interesse in een BBQ of catering aan huis gekregen?

Neem eenvoudig contact op met La Casserole om de mogelijkheden van een BBQ aan huis te bespreken. De mensen van onze receptie staan graag voor u klaar om uw wensen door te nemen. Bel naar 0499 – 37 55 37 of klik op de onderstaande aanvraag button.

Informatie aanvragen