Webshop

BBQ in Vught, Sint Michielsgestel, Rosmalen, Hedel en Berlicum

Barbecue Vught en omgeving Sint Michielsgestel

La Casserole is zeer innovatief op het gebied van Barbecueën. Wij hebben onze barbecues compleet zelf ontwikkeld en bakken altijd in alle omstandigheden. Daarnaast gebruiken wij alleen verse producten en werken wij samen met de beste leveranciers.

Heerlijke barbecue met verrukkelijke sauzen

De barbecues bestaan uit diverse koude en warme sauzen, een vers saladebuffet en natuurlijk het allerbelangrijkste; verse vis en Hollands vlees in allerlei variaties. De barbecue wordt geleverd incl. kok en alle materialen t.b.v. van de bbq.

Over het algemeen is de barbecue een onderdeel van onze totaal catering. Indien wij alles mogen verzorgen dan zijn wij de gastvrouw of -heer in uw huis en nemen alle zorgen uit handen.

Het wordt dan een waar bbq feest!

La Casserole is zeer actief in o.a. de regio Barbecue Den Bosch, Rosmalen, Hedel, Sint Michielsgestel, Vught, Uden, Berlicum, Vlijmen en Den Dungen.

Barbecue op zijn best door La Casserole luxe Catering! De barbecue voor Sint Michielsgestel en de BBQ Vught wordt in zijn geheel verzorgd door een zeer goede chefkok. Het team rondom onze chefkok is zeer professioneel en heeft veel ervaring op het gebied van exclusieve catering en barbecue’s. Zij zorgen ervoor dat u zich zelf geen zorgen hoeft te maken en dat de barbecue in Vught, Sint Michielsgestel, Rosmalen of Berlicum aan niets tekort komt. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact op voor een een offerte op maat.

Informatie aanvragen