Catering Eindhoven

Uw feest thuis vieren in Eindhoven of op uw bedrijf is een hele belangrijke dag. Er komt veel kijken bij de planning en uitvoering. Waar vind ik goede catering in Eindhoven? Heeft u een luxe partytent nodig, hoe richt u de gastenruimte in, wat voor eten serveert u op uw feest, wie regelt de artiesten en het entertainment? Stelt u zich eens voor dat u het allemaal zelf moet organiseren. Gelukkig staat La Casserole Catering en Party Service voor u klaar. Wij organiseren de gehele catering op uw feesten in Eindhoven. U hoeft alleen maar te genieten van onze perfecte Catering Service.

Eindhoven's feest met stretch tent

Eindhoven's feest met stretch tent

Gastronomische Catering in regio Eindhoven

In samenwerking met chefs hebben wij een aantal verwen arrangementen en gastronomische arrangementen samengesteld. Deze arrangementen zijn voor bij u thuis, op uw bedrijf of op één van onze prachtige locaties.

Hapjes tijdens een catering Eindhoven

Ons kunt u voor verschillende zaken inschakelen, La Casserole biedt namelijk naast de catering service ook andere programma-onderdelen aan die uw themafeest of normaal feest geslaagd maken. La Casserole verzekert haar gasten van een onvergetelijk ontvangst. Veelzijdigheid in de catering service staat niet voor niets bij alle medewerkers hoog in het vaandel.

Catering Eindhoven op het Ketelhuis

Catering La Casserole is de exploitant van Het Ketelhuis op Landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Impressie van één van de bijzondere ruimtes.

Bar Catering Eindhoven

Catering op Kasteel Henkenshage

Wat betreft locatie voor uw feesten en bruiloften is Kasteel Henkenshage een topper. De zalen van het Kasteel worden regelmatig verhuurt voor verschillende soorten feesten en parties. Lees hier meer.

Catering in Eindhoven met een mooi interieur

Partycentrum te Veghel

Partycentrum De Leesthoeve te Veghel is ingericht in een prachtige lounge-stijl door middel van kroonluchters, exclusieve fauteuils, bankjes en meubilair. Voor een sfeerimpressie kunt u vrijblijvend een afspraak maken om de locatie te bekijken. Deze prachtige locatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten zoals uw trouwdag en wij brengen u 's avonds naar een prachtige bruidssuite.

Auberge Eeckaerde Eindhoven

Deze langgevelboerderij is sinds jaar en dag een sfeervolle locatie om elk gewenst feest te laten verzorgen. Voor u zijn er al veel tevreden gasten geweest. Deze prachtige feestlocatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten zoals familiefeesten, diners, themafeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en recepties en dit is ook een mooie trouwlocatie. Graag leiden wij u een keer rond op deze prachtige locatie. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op of bel direct naar 0499 - 375537.

Catering Daf Museum Eindhoven

In hartje Eindhoven neemt het Daf Museum een bijzondere plaats in. Op de benedenverdieping van deze feestlocatie is een fraai dorpsplein ingericht met winkeltjes uit de jaren 30, een garage en een café. Het Daf museum te Eindhoven is bijzonder geschikt voor zaalverhuur, Catering Service, personeelsfeest of een familiefeest.

Catering Service Foto's

Hieronder staat twee foto's van enkele locaties van ons. De locaties zijn altijd exclusief en alleen voor uw gasten gereserveerd en ze zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service. Onze standaarden zijn zeer hoog en wij bedienen u graag.

Catering Eindhoven Prosecco tijdens de catering Catering Verhuur aan huis

Informatie aanvragen