Catering culinair

De culinaire catering van cateringbedrijf La Casserole smaakvol, sfeervol en verrassend en is veel meer dan alleen een culinaire cateraar.

Wij verzorgen de complete invulling, organisatie en uitvoering van uw party. Naast de catering zorgen wij ervoor dat alles helemaal naar uw wens verloopt. Enkele voorbeelden catering culinair door catering La Casserole:

catering met culinaire walking diner

Exclusieve culinaire catering

Onze exclusieve culinaire catering is nog maar het begin. In een persoonlijk gesprek met één van onze partymanagers kunnen wij uw culinaire catering wensen omzetten naar een volledig ingevuld programma op maat inclusief desgewenst tent accommodaties, inrichting, aankleding, meubilair, bestek en entertainment.

Dit alles op een locatie naar keuze of op één van onze exclusieve locaties. Hieronder staan enkele voorbeelden van de bijzondere cateringservice van La Casserole.

Catering Culinair op Kasteel te St. Oedenrode

Culinaire catering op ons Kasteel in Sint Oedenrode

Aubergerie de Leesthoeve te Veghel

Culinair in de Eeckaerde dessert

Auberge Eeckaerde te Eindhoven

Voorbeeld inrichting bedrijfsevenement voor uw culinaire catering op uw eigen locatie. De bovenstaande locaties zijn geschikt voor grote groepen en diverse feesten. De locaties hebben allemaal een eigen sfeer, en dat maakt ze zo aantrekkelijk.

Catering culinair

Klik op onderstaande links voor meer informatie omtrent catering culinair en wat we voor u kunnen betekenen.

Culinair arrangement

Culinaire catering op uw eigen locatie georganiseerd door onze gespecialiseerde catering traiteur.

Partytent voor gezellige receptie

Meer arrangementen van La Casserole

Informatie aanvragen