Webshop
Catering hapjes

Feesten Helmond

Bekijk hier alle evenementen in Helmond

La Casserole heeft in Helmond vele mogelijkheden met betrekking op de evenementen. U kunt ervoor kiezen om bij uw thuis een feest te laten verzorgen door La Casserole maar u kunt ook een van onze prachtige locaties kiezen. Hieronder ziet u mogelijkheden die wij te bieden hebben in Helmond.

Feestje in Helmond

Een leuk feestje in Helmond voor alle gelegenheden.

Trouwlocaties bij Helmond

In de regio van Helmond beschikken we over mooie trouwlocaties.

Feesten Helmond

Besloten gezellige Feesten op Unieke Locaties in Helmond

High Tea Helmond

Genieten van High Tea in Helmond

Catering in Helmond

Goede partyservice en catering in Helmond

Party Verhuur Helmond

Luxe Party Verhuur / Partyverhuur in Helmond in Noord-Brabant

Themafeesten Helmond Noord-Brabant

De mooiste themafeesten vindt u natuurlijk in Brabant.

Bedrijfsuitje Noord Brabant

Actief Sportief Bedrijfsuitje in Noord Brabant

Leuk Feest Helmond

Leuke Feesten en Themafeesten Brabant, Helmond

Tapas Helmond

Originele Tapas Catering bij u thuis in de woonplaats Helmond

Feestje in Helmond / High Tea in Helmond / Bedrijfsuitje

La Casserole Catering verzorgt een fantastisch bedrijfsfeest of feestje met totale inrichting ondersteunt door een walking diner, high tea, warm en koud buffet of andere culinaire arrangementen op uw locatie in Helmond Wij toveren de locatie om in een sjiek (lounge) restaurant of een ludieke locatie voor een feestje in Helmond Voor het feest is het natuurlijk leuk om eerst een bedrijfsuitje / groepsuitje te doen. Dit is mogelijk door met z’n allen ergens na toe te gaan of een actief / sportief uitje te organiseren op het bedrijf in Helmond zelf. Ook verzorgen wij High Tea in Helmond en de partyservice in Helmond

Trouwen in Helmond

Veel aanstaande bruidspaartjes zoeken een locatie waar je de hele trouwdag kan vertoeven. Je trouwt op dit prachtige kasteel vervolgens Prosecco met bruidstaart, een lekker diner of een volledige barbecue en als afsluiting een spectaculair feest in het koetshuis. Dat is pas echt trouwen in Helmond En als echte afsluiter overnacht u in een romantische bruidsuite van het kasteel. Dit belooft een onvergetelijke dag te worden! La Casserole regelt u hele bruiloft en u kun hier heerlijk van genieten met u familie en vrienden.

kasteel bij nacht

Bedrijfsuitje in Helmond met catering

Via de onderstaande links kunt u de culinaire arrangementen bekijken van wat we in Helmond te bieden hebben. Een high tea bij u thuis, een barbecue op de binnenplaats van een kasteel, een warm en koud buffet in een party boerderijtje te Eindhoven en wat dacht van een huwelijks-diner in een serre of een zeer gezellig feestje in het koetshuis waar we een walking dinner serveren. La Casserole regelt het voor u!

Voor meer informatie over onze voortreffelijke catering en personeelsfeesten in Helmond kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Leuke feesten in Helmond

Andere feest mogelijkheden in Helmond en omstreken:

Informatie aanvragen