Webshop
Header kasteel Henkenshage

Catering en Barbecue aan huis in Brabant

Onze feestelijke diensten in Noord-Brabant

Catering in Noord-Brabant met uitzonderlijke decoratie voor uw feest.

Bedrijfsuitjes Brabant

De leukste bedrijfsuitjes uit Noord-Brabant.

Trouwlocatie Brabant

Prachtige trouwlocatie in het Brabantse Land.

Feesten Brabant

De best georganiseerde feesten van Noord-Brabant.

Kasteel Arrangementen

Arrangementen op een Historisch Kasteel van Brabant.

Feesten in het gezellige Brabant

Besloten feesten op unieke locaties.

Partycatering Brabant

Perfecte party catering Brabant

Kasteel Feest in Brabant

Kasteelfeest om nooit te vergeten

Bedrijfsuitje Noord-Brabant

Actief sportief bedrijfsuitje in Noord-Brabant

Leuk Feest in Brabant

Leuke Feesten en Themafeesten Brabant

Barbecue Brabant

Barbecue Catering met uitsluitend verse producten.

Tapas Catering Brabant

Originele Tapas Catering bij u thuis of op één van onze locaties.

Party Catering Brabant

Perfecte Partycatering door geheel Brabant.

Trouw-locaties Brabant

Trouwen & Locaties in Noord-Brabant.

Zaalverhuur Brabant

Zaalverhuur voor vergaderingen, feesten en partijen in Brabant.

Partytent verhuur Brabant

Partytent en Feesttent verhuur in Noord-Brabant.

Barbecue & Wokken in Brabant

Leuke combinatie van Barbecue en Wokken.

Ik Hou van Brabant themafeest

Ik Hou van Holland parodie voor de leukste themafeesten.

Themafeest Brabant

De meest leuke themafeesten van Brabant.

Vergaderlocaties Brabant

Professioneel vergaderen op de mooiste locaties in de provincie Brabant

Catering in Brabant

Ons exclusieve cateringbedrijf uit Noord-Brabant is in staat om elk gewenst feest tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service hoog in het vaandel staat. Wij bieden diverse perfecte locaties met zaalverhuur voor een receptie, een zakelijke meeting, personeelsfeest, workshop, bedrijfsfeest, of themafeest is, La Casserole Party Service verzekert haar gasten een onvergetelijk catering ontvangst met overheerlijke borrelhapjes op elke feest in Brabant. La Casserole heeft een eigen decorafdeling en wij kunnen voor u iedere gewenste inrichting en aankleding realiseren. Wij verzorgen gehele barbecues, walking dinner en buffetten. Ook de dranken worden door ons geschonken. Wij vinden het belangrijk dat het feest verloopt naar uw wens, daarom overleggen wij graag over onze mogelijkheden.

De partyservice van La Casserole cateringbedrijf verzorgt bij u thuis uw gouden, zilveren of koperen bruiloft, huwelijksfeest, bruiloftsreceptie, verjaardagsfeest en meer in heel Brabant.

Bedrijfsfeest & bedrijfsuitje Brabant

Op uw bedrijf organiseert La Casserole Party Service complete aangeklede bedrijfsopeningen, personeelsfeesten, themafeesten, workshops, bedrijfsfeesten, afscheidsrecepties en jubilea. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een gegarandeerd geslaagd evenement!

kasteel bij nacht

Kasteel Henkenshage te Sint-Oedenrode in Noord-Brabant is een stijlvolle locatie voor een ontvangst, vergadering, productpresentatie, personeelsfeest, themafeest, bruiloftsfeest of galafeest. La Casserole Partyservice heeft Kasteel Henkenshage in volle glorie hersteld en beschikt hiermee over een top locatie, waar iedere bijeenkomst tot een bijzonder evenement gemaakt kan worden. Het kasteel beschikt over drie prachtige zalen die geschikt zijn voor diverse feesten. Ook heeft het kasteel een prachtige binnenplaats met een mooie kasteeltuin.

Kasteel Henkenshage, een unieke trouwlocatie, biedt ook de mogelijkheid om buiten uw huwelijk te voltrekken op het romantische eiland. Trouwen op Kasteel Henkenshage is hiermee een onvergetelijke gebeurtenis. Henkenshage beschikt tevens over een geweldige bruidssuite.

Locatie Ketelhuis Noord-Brabant / Eindhoven

Ketelhuis Eindhoven

De Leesthoeve, Partycentrum Brabant

De trouwlocatie en partycentrum Aubergerie De Leesthoeve is met zijn vernieuwde lounge interieur ook voor uw bedrijfsfeest een unieke feestlocatie. Zeker één van de mooiste locaties in Brabant. Deze locatie is erg uniek en heeft een hele fijne uitstraling. In dit nieuwe interieur zijn veel natuurlijke materialen en warme kleuren gebruikt, waardoor de feest locatie een bijzonder partycentrum aan het worden is.

Feestlocatie Brabant: Auberge Eeckaerde

Feestlocatie Auberge Eeckaerde is, met zijn intieme sfeer, de perfecte locatie voor 25, 40, 50 of 60-jarige huwelijksfeesten. In het 125 jaar oude pand in Eindhoven hebben reeds vele feesten plaatsgevonden, o.a. trouwfeesten, receptie´s, diners. Auberge Eeckaerde beschikt over een prachtige tuin met een sfeervol terras. Deze feestlocatie beschikt over drie zalen: De ontvangstruimte, het bargedeelte en de voorkamer. Het is dus een top feest locatie voor al uw gasten!

Zaalverhuur in de provincie Brabant

Het nostalgische DAF Museum te Eindhoven heeft een authentiek plein omgeven met oude stadsgevels. Het cateringbedrijf La Casserole is door het Daf Museum geselecteerd om hier uw bedrijfsuitje, jubileum of besloten feest tot in de puntjes te verzorgen. De locatie heeft op de benedenverdieping een dorpsplein, met winkeltjes uit de jaren dertig, een authentieke garage, een gezellig café en een replica van het kantoor van de van Doorne’s. Je maakt hier kennis met de veelzijdigheid van de DAF producten. Dit is het mooiste automobiel museum van West Europa. Dit museum heeft vele exclusieve autos.

La Casserole Partyservice verzorgt in het Nationaal Automobiel Museum regelmatig diverse ontvangsten, zowel zakelijk als privé.

De verschillende feestlocaties, o.a. Kasteel Henkenshage, zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn allen voorzien van onze voortreffelijke partycatering service.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Leuk bedrijfsuitje in Brabant met schermen

Workshop schermen

Partytenten verhuur Brabant

Partytent verhuur Brabant