Webshop
Party People

Workshop op feesten: Poker, Bingo en meer

Workshops voor uw personeelsfeest en bedrijfsfeest

Tijdens deze workshop leren wij u en uw gasten het pokerspel. De clinic duurt 3 uur en gaat van start met een duidelijke speluitleg zodat iedereen de gelegenheid krijgt om het pokeren te leren. Als iedereen de uitleg goed heeft opgenomen organiseren wij een pokertoernooi waarbij de opgedane kennis in de praktijk kan worden gebracht. Bluf Uw medespelers van tafel en zorg dat U naar huis gaat met een mooie pokerprijs! Na afloop van het pokertoernooi heb je een ontzettend leuke dag/of avond gehad waarin U het pokeren hebt geleerd, maar zeer belangrijk ook samen hebt gespeeld. Het pokeren wordt U uiteraard geleerd aan een echte pokertafel met professionele fiches en kaarten. Deze poker workshop kan georganiseerd worden als personeelsuitjevrijgezellenfeest of gewoon gezellig met vrienden!

Poker workshop voor vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest

Vrijgezellenfeest workshops

Wilt u een leuk vrijgezellenfeest organiseren waarin u weinig tot niets zelf hoeft te regelen maar u gegarandeerd veel lol hebt? Voor weinig geld organiseren wij onderstaand feest in het centrum of de stad waarbij U 2 uur onderweg bent. Tijdens deze tocht ondergaat de vrijgezel de ultieme test! Is hij of zij al helemaal klaar voor het huwelijk? U krijgt een pakket mee met diverse opdrachten en presentjes. Er is ook de mogelijkheid om na deze activiteit te genieten van een heerlijk diner. Deze word door La Casserole voor uw verzorgd.

Inhoud pakket en opdrachten:

In het pakket zitten in totaal 10 opdrachten die de vrijgezel moet uitvoeren. De opdrachten variëren van weetjes, quizjes, doe opdrachten etc. Omdat het weer niet te garanderen is zijn de opdrachten allemaal gelamineerd, zodat hier niets mee kan gebeuren.. Er zit een scorelijst bij en ook een uitleg over het hele spel. De opdrachten zijn allemaal door het centrum van een stad uit te voeren.

In het pakket zitten ook een aantal presentjes zoals:

 • Schmink
 • T-shirt
 • Markeerstift
 • Kralenpakket
 • Stoepkrijt
 • Ballonnen
 • Sewing kit

De bovenstaande artikelen zijn nodig om een aantal opdrachten uit te voeren.

Foute bingo!

Bingo feest voor bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten

Iedereen kent de gele balletjes die uit het netje komen vallen. Dit spel werd vaak gespeeld op de camping, samen met familie of bij oma rond te tafel. We spelen vijf rondes met natuurlijk daarna nog een laatste grote prijzenspel ronde. Niets gewonnen? Voor iedereen hebben we een troostprijsje. Onder leiding van een echte bingo dame laten we de ballen rollen. Een erg leuk spel wat gezellig is om met een grote groep te spelen.

U kunt kiezen uit verschillende foute bingo prijzenpakketten:

 • Foute Hollands thema
 • Foute kerst thema
 • Foute zomer thema
 • Foute crea bea thema
 • Foute beauty, fashion & lifestyle
 • Foute natje en droogje thema
 • Foute dames thema (speciaal voor de vrijgezellenpartys, of bijv. girls night only)

De prijzen zijn super fout, of misschien stiekem toch leuk?

Houd jij ook van Brabant of van Holland?

Spelshow en themafeest Ik hou van Brabant

Het leukste spelletje wat een groep collega’s of vrienden kan doen is toch wel het spelletje IK HOU VAN BRABANT / HOLLAND. Het wordt een lachen, gieren en brullen feest. Het is geschikt voor een groepje van 15 personen, maar de spelleider kan ook gemakkelijk een groep van 150 personen aan. Een echte aanrader voor u en al uw gasten!

Maak van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest een gezellig themafeest

Natuurlijk verzorgt La Casserole Service ook uw avondvullende personeelsfeest of bedrijfsfeest. Daarbij kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om deze feestavond van een thema te voorzien. La Casserole Service biedt u legio van mogelijkheden. Bij ieder themafeest zorgt La Casserole voor een leuke versiering van de locatie, stijlvolle aankleding van het personeel en uiteraard voor de beste workshops. Ook de hapjes en drankjes worden door La Casserole verzorgt op uw themafeest.

Uw bedrijfsfeest op een ideaal partycentrum

Partycentrum De Leesthoeve met een voortreffelijke catering service kan deze activiteiten en workshops zowel binnen als buiten verzorgen. Dit partycentrum is een absolute top locatie die u zeker gezien moet hebben. Met haar fantastische inrichting en sfeervolle open haarden is dit de ideale locatie voor uw feest.

Informatie aanvragen