Webshop
Themafeest Brabant

Bedrijfsfeest workshops en meer!

Workshops voor uw personeelsfeest en bedrijfsfeest

La Casserole kan voor uw bedrijfsfeest actieve programma’s organiseren. Wat dacht u van een compleet verzorgde dag met workshops, eten en drinken. Wij hebben een groot aantal workshops in de aanbieding voor tijdens uw bedrijfsfeest. Zoals bijvoorbeeld ook een creatieve workshop bloemschikken of een smakelijke kookworkshop. La Casserole zorgt ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt. La Casserole Party Service: ook voor leuke en leerzame workshops tijdens uw bedrijfsuitjes!

Workshops voor bedrijfsfeest of personeelsfeestje

Uw personeel zal tijdens deze workshops samen aan de slag moeten gaan om een hecht team te vormen. Dit zal leiden tot een goede teambuilding. Dat is natuurlijk erg van belang dat collega’s veel interactie hebben met elkaar. Er zijn diverse leuke workshops voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. Hier volgen enkele voorbeelden van workshops die La Casserole aanbieden:

Workshop schermen

Tijdens deze workshop worden onder deskundige leiding de basisbeginselen van het schermen uitgelegd. Na deze workshop bent u in staat om daadwerkelijk een duel aan te gaan. Uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest! Voor meer informatie over deze of andere workshops, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Foto van een bedrijfsuitje waarop meerdere personen aan het schermen zijn

Creatieve workshop percussie

In korte tijd leert u tijdens deze creatieve workshop de verschillende percussie-instrumenten te bespelen en niet veel later vult u de ruimte met opzwepende drummuziek. Deze creatieve workshop is uitermate geschikt voor de meest uiteen lopende feesten! De workshop zorgt voor veel gezelligheid tijdens het bespelen van de instrumenten.

Workshop cocktail schenken

Tijdens de workshop cocktail schenken leert u veel over de verschillende methoden, dranken en garneringen om cocktails te maken. U maakt tijdens deze creatieve workshop natuurlijk ook zelf diverse cocktails. Deze moeten natuurlijk allemaal worden geproefd! Uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest! Ook leuk om deze cocktails later thuis nog eens te maken voor een aantal gasten.

Creatieve workshop glasblazen

Na een korte introductie gaat u zelf aan de slag om uw eigen creatie te blazen. Deze creatieve workshop is uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest of al u andere leuke feestjes! Er worden vaak mooie resultaten aan overgehouden, dit is erg leuk om te zien.

Glasblazen workshop

Creatieve workshop bloemschikken

U maakt een schitterend boeket, waarbij aandacht wordt besteed aan geschikte bloem-, plant- en materiaalkeuze. De jaargetijden en de gebruikte kleuren staat hierbij centraal. Deze creatieve workshop is leuk voor een bedrijfsfeestje of personeelsfeest! U zal hier ongetwijfeld een prachtig resultaat aan overhouden.

Creatieve workshop schilderen

U kunt bij deze creatieve workshop er voor kiezen om iedereen een eigen schilderij te laten maken. Maar het is ook mogelijk om met z´n allen een groepsschilderij te maken. Het maken van een groepsschilderij zorgt vooral voor goede teambuilding. Deze schilderachtige workshop is uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest!

Workshop Karikatuurtekenen

In een korte inleiding wordt het principe van het karikatuurtekenen uitgelegd. Daarna gaat uzelf aan de slag om elkaar na te tekenen. Want humor is natuurlijk de rode draad tijdens uw personeelsfeest. Bij deze workshop gaan u en uw gasten veel plezier beleven door de leuke tekeningen die hieruit komen. Deze creatieve workshop is uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest!

Karikatuur tekenen tijdens een creatieve workshop

Workshop buikdansen in uw bedrijfspand

Wat dacht u van een workshop buikdansen tijdens uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. In een oosterse sfeer wordt u het basisprincipe van het erotische buikdansen bijgebracht. Vermakelijk en zeker ook leerzaam voor de dames. Vooral tijdens feestjes voor bedrijven is deze workshop erg populair.

Creatieve workshop beeldhouwen

U kunt kiezen uit het werken met zachte steen (speksteen), gieten in gips (en afwerken) en boetseren met klei. In alle drie de workshops kunt u uw creativiteit volledig kwijt. U zult verstelt staan van de leuke resultaten die hieruit komen. Deze creatieve workshop is geschikt voor een bedrijfsfeest!

Maak van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest een gezellig themafeest

Natuurlijk verzorgt La Casserole Party Service ook uw avondvullende personeelsfeest of bedrijfsfeest. Daarbij kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om deze feestavond van een thema te voorzien. La Casserole Party Service biedt u legio van mogelijkheden. Bij ieder themafeest zorgt La Casserole Party Service voor een leuke versiering van de locatie, stijlvolle aankleding van het personeel en uiteraard voor de beste muziek.

Fantastisch feest op een ideaal partycentrum

Partycentrum De Leesthoeve met een voortreffelijke service kan deze activiteiten en workshops zowel binnen als buiten verzorgen. Dit partycentrum is een absolute top locatie die u zeker gezien moet hebben. Met haar fantastische kroonluchters en open haarden is dit de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest of uw huwelijk. Maar ook Kasteel Henkenshage, Auberge Eeckearde en Het Ketelhuis zijn geschikt voor deze activiteiten en workshops.

Informatie aanvragen