Webshop
Themafeest Brabant

Moordspel + Diner

Moordspel met Moorddiner van La Casserole

Willen jullie zelf de hoofdrol in het moorddiner spelen? Wij organiseren zeer leuke moordspellen

Een moordspel duurt, mede afhankelijk van de groep, 2,5 a 3 uur. Als een groep het enthousiast speelt, kan het langer duren. Mocht iemand het korter willen laten duren, dan is dat eventueel ook mogelijk. Bij de boeking wordt een intake-gesprek gehouden, omdat de rollen passend verdeeld worden voor type-casting. Wij bekijken daarbij met degene die het boekt, welke rol het beste bij ieder persoon past. (leeftijd, hobby, werk, introvert of extrovert en andere karakter eigenschappen) Dit is tot dusverre een succes gebleken. Deze moordspellen zijn uniek, en zijn dan ook nergens anders in Nederland te spelen. Deze moordspellen zijn een echt aanrader en zorgen voor een onvergetelijke dag voor iedereen. Onderstaand, nadere informatie over deze moordspellen

Moordspellen zijn zeer geschikt voor zowel grote als kleine groepen

Er zijn een redelijk aantal verschillende moordspellen die onder leiding van een spelleider gespeeld worden. Het is een avondvullend programma waar u nog lang over na zult praten. U maakt geen onderdeel uit van een heel groot gezelschap, maar speelt dit spel juist met uw eigen groep. Dit zorgt voor veel interactie met elkaar, een sfeervolle avond!

Moordspel vrouwe jusitia

In een aangepaste, sfeervolle omgeving wordt dit rollenspel gespeeld. Bij deze Moordspellen, kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft wel iets te verbergen, en vaak geen onschuldige zaken. Door middel van informatie, tips, geruchten, roddels en discussie, ontstaat er een spannend komisch toneelstuk waar u middenin zit. Daarnaast heeft iedere deelnemer gedurende het spel een geheime opdracht.

Ook is het mogelijk tijdens het spel, om d.m.v. een aantal activiteiten aanwijzingen te verdienen. Men krijgt alle informatie die men nodig heeft voor zijn/haar rol. Alle deelnemers krijgen vooraf een speciale uitnodiging en al wat informatie toegezonden op naam van hun rol, die zij gaan spelen. Om de sfeer nog meer te verhogen, kan men indien gewenst ook in kleding komen die bij de rol past. Dus iedere rol wordt dan ook gespeeld vanaf binnenkomst. Deze moordavonden zijn reeds mogelijk vanaf 20 personen. Voor grotere groepen zijn er nog diverse variaties mogelijk.

Moordspel-diner

Moordspel inclusief diner

Om de avond compleet te maken presenteren wij een overheerlijk buffet of een verrassend 3- of 4-gangen diner. Tevens is er de mogelijkheid om een walking dinner te serveren tijdens een moordspeldinner en wat zeker zeer origineel is, is een 3-gangen live cooking moorddiner. Kortom een sfeervol moordspel met een heerlijk diner als afsluiting.

Informatie aanvragen