Webshop
Catering hapjes

Luxe Exclusieve Dinnershows

The Show Sisters

Bent u op zoek naar een Luxe Exclusieve Dinnershow? Dan hebben wij iets leuks voor u!

The Show Sisters zijn hier zeer geschikt voor. Dit groepje bestaat uit drie zangeressen, namelijk Bay, Dana en Jany. Binnenkort zullen zij met z’n vieren zijn, Kitty sluit namelijk aan. Zij treden als groep op, maar daarnaast ook solo. Jany is gespecialiseerd in wat meer jazzy nummers, Dana in de wat ruigere nummers en Bay in soul, R&B en de echte emotie inbrengen in het optreden. Zij halen samen het beste in elkaar naar boven in hun groepsnummers als Show Sisters.

Ze beschikken allen over een heel breed repertoire met nummers van onder andere Aretha Franklin, Bette Midler en Shirley Bassey via The Postmodern Jukebox en Vaya con Dios tot het illustere en verrassende duo Lady Gaga en Tony Bennet. Doordat zij veel nummers beheersen, kunnen zij het juiste repertoire voor iedere gelegenheid samen stellen.

Luxe Exclusieve Dinnershows

De artistiek leidster stelt hoge eisen en heeft oog voor detail. Er komt dan ook voor ieder optreden een bestelwagen vol jurken en andere accessoires aan. De exclusieve kleding wordt aangepast aan de gewenste sfeer en bijpassende nummers. Glamour en glitter spelen in ieder geval een belangrijke rol. Natuurlijk is het ook mogelijk voor een speciale gelegenheid een show samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een kerstshow. Hun kleding zal daar dan ook op worden aangepast.

The Show Sisters zijn altijd op zoek naar veel interactie met de gasten/het publiek. Betrokkenheid vinden zij heel belangrijk en dat maakt het ook nog leuker en stouter! Al deze interactie is uiteindelijk bedoeld om de sfeer te creëren die u ook wenst, een open en informele sfeer vanuit de gasten naar The Show Sisters.

The Show Sisters laten zich vaak vergezellen door anderen. Eerder in dit artikel werd Tony Bennet genoemd, dit is uiteraard geen Sister. Dansers, tappers of andere artiesten die The Show Sisters een extra boost kunnen geven, zijn altijd welkom. Zij doen er alles aan om samen met u een unieke show neer te zetten. Iedere Luxe show van The Show Sisters is dan ook anders.

The Show Sisters zijn passend op ieder evenement of feest. Wij denken natuurlijk graag met u mee!

Informatie aanvragen