Webshop
Themafeest Brabant

Bedrijfsuitje mogelijkheden

Bedrijfsuitjes Brabant

Een bedrijf is als een orkest: alleen door communicatie, afstemming, timing, leiding, afspraken, inzet van iedereen en plezier in wat je doet, bereik je goede resultaten. Deze activiteit is uiterst geschikt als bedrijfsuitje of tijdens een teambuilding-dag. Bij de activiteit heb je veel contact met elkaar wat erg belangrijk is als je een bedrijfsuitje wilt organiseren. Dit bedrijfsuitje kan natuurlijk ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld een aansluitend themafeest. Voor meer informatie over ons assortiment bedrijfsfeesten en themafeest, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Schermen:

Ook deze activiteit is uiterst geschikt als sportief bedrijfsuitje. De basis van het schermen wordt de deelnemers aan dit uitje op een luchtige wijze bijgebracht, waarna zij ook daadwerkelijk in staat zijn met elkaar te duelleren. Doordat maar weinig mensen bekend zijn met deze mooie en bijzondere sport, zorgt het bijna altijd voor veel interesse en spektakel. Ook deze activiteit draagt bij aan een goede teambuilding. Wilt u meer weten over ons assortiment themafeesten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Foto van een bedrijfsuitje waarop meerdere personen aan het schermen zijn

De Adventure Challenge

De Adventure Challenge in Brabant is een actieve tocht waarin oriëntatie, creativiteit en samenwerking noodzakelijk zijn om deze uitdaging met z’n allen tot een goed en succesvol einde te brengen. Ideaal als actief en sportief bedrijfsuitje in Brabant. Om de teamgeest nog verder te versterken, kunt u ook kiezen voor een aansluitend themafeest. Een actieve dag met daarna een fantastisch themafeest, een echte aanrader. Wilt u meer informatie over ons assortiment feesten en partijen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Leuke bedrijfsuitjes valkenier

Spelsterrenslag:

Ook een grote fan van het programma sterrenslag? Kies dan voor onze spelsterrenslag oftewel zeskamp als actief- en sportief bedrijfsuitje. Want bij ons kunt u er nu eens zelf aan deelnemen. Er wordt vooral gebruik gemaakt van veel groot, vrolijk gekleurd en opblaasbaar materiaal. Gegarandeerd plezier voor iedereen tijdens dit bedrijfsuitje! U kunt er ook voor kiezen om dit bedrijfsuitje te combineren met bijvoorbeeld een aansluitend themafeest. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot ons assortiment bedrijfsuitjes en themafeesten, neemt dan gerust contact met ons op. La Casserole Catering staat u bij met raad en daad.

Foto van activiteiten tijdens een actief bedrijfsuitje

Spooktocht:

U gaat terug naar het jaar 1888, een periode die in Londen nog steeds bekend staat als de “herfst van de horror”. Niemand waagde zich naar buiten zodra het donker of mistig was. U kruist het pad van de beruchte seriemoordenaar JACK THE RIPPER. Durft u de spooktocht te lopen met uw collega’s? Dit griezelige bedrijfsuitje kan natuurlijk ook in combinatie met bijvoorbeeld een aansluitend themafeest. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over onze personeelsfeesten.

Moordmysterie:

We schrijven het begin van de zeventiende eeuw. In korte tijd zijn er diverse moorden gepleegd. De regiopolitie kampt op het moment met een ernstig tekort in mankrachten aangezien er zeer veel recherche teams zijn gevormd voor andere zaken in de regio. Daarom vraagt dit korps of u zich beschikbaar wilt stellen bij het assisteren van deze moord. Bent u er klaar voor? Het moordmysterie is een uiterst spannend en actief bedrijfsuitje. Reserveer dit bedrijfsuitje en laat u verrassen! Maar uw bedrijfsuitje hoeft na afloop van het moordmysterie nog niet dood te bloeden. Want wat dacht u bijvoorbeeld van een aansluitend ‘horror’ themafeest. Geheel verzorgd natuurlijk. Voor meer informatie over onze bedrijfsuitjes en’of themafeesten in Brabant., kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Themafeesten voor bij uw bedrijfsuitje:

Bedrijfsuitje Locaties van La Casserole:

Kasteel Henkenhage het mooiste Kasteel van Noord Brabant. te Sint-Oedenrode meer info …

Aubergerie De Leesthoeve een prachtige Langgevel Boerderij met een indrukwekkende Loungesfeer in Noord Brabant. te Veghel meer info

Auberge Eeckaerde een pittoresk boerderijtje in het hart van Eindhoven meer info

Informatie aanvragen