Webshop
Party People

Themafeesten / De Drie Baronessen

La Casserole verzorgt ook gezellige en geheel verzorgde themafeesten. Themafeest De Drie Baronessen geeft een goed beeld van wat wij op het gebied van themafeesten allemaal te bieden hebben.

Adellijk onthaal in pracht en praal in dit themafeest

Kom op audiëntie tijdens een avondje decadentie bij De Drie Baronessen van de Delicatessen. Deze vrijgezellige dames van adellijk komaf nodigen u graag vanuit een statig verleden een kijkje te nemen in het heden. Uit volle borst en zorgvuldig gestemd luiden zij niet alleen deze sfeervolle feestavond in, maar kondigen zij ook drie stemmig a capella sprekers af en aan en brengen de culinaire gangen smaakvol onder de aandacht.

Gedrieën delen deze “vrouwen des huizes” een gemeenschappelijk doel. Wie is de ideale Baron? Met hun innemende verschijning van opgedost pracht en praal worden alle charmes ingezet deze heer vanavond te strikken. Uit hun opvallend gedrag en uitzonderlijk karakter blijken zij de kunst een ieder zorgvuldig om de tuin te leiden te verstaan. Met behulp van een calculator weet Decolleté du Chanel no. 6 zich berekenend staande te houden. Ze reikt een ieder haar zorgvuldig gemanicuurde hand aan waarop u als groot kapitalist een hitsige snor drukt. Dit is een geweldige voorstelling voor alle feesten en partijen.

De naïef en sensueel heupwiegende Amoralia van Hengstenheuvel tot Hemelsdal tuit haar vurig rood gestifte lippen en knipoogt met glitterende nepwimpers uitdagend ‘ins Blaue hinein’. Met een geslepen verontschuldiging, geraffineerde en groteske gebaren weet spreekstal meesteres Monalisa deo’s du Croy iedere schaamteloze scène jeu te geven op dit prachtige feest. Gaat u vanavond de uitdaging aan en doorstaat u de Vip-behandeling? Wordt het dansen of sjansen, of blijft het puur bij gekonkel om de etiquette in een diner privé?

Een ding is zeker, u heeft veel lol tijdens het spelen van iedere hoofdrol? Ook wordt er op uw gedragspatronen gelet, tijdens het zangintermezzo dat door De Drie Baronessen van de Delicatessen hoogst persoonlijk ten gehore wordt gebracht. Al met al, maakt u zich vooral niet ongerust. Een toekomst als baron is voor u toch te hoog gegrepen.

Wilt u deze avond laten ontaarden in een schaamteloos feestgedruis? Dan brengen de Baronessen graag Mozart de Baron van de Platensalon voor u mee, om hem tot in de late uurtjes te laten door draaien. Themafeest De Drie Baronessen: een gezellige feestavond vol pracht en praal! Voor meer informatie over ons assortiment themafeesten, of voor vragen over bepaalde onderdelen van één van onze themafeesten, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Overheerlijk Adellijk diner op Kasteel Ophemert

Kasteel Ophemert

Tijdens onze themafeesten mag een toepasselijk diner natuurlijk niet ontbreken. In het diner komt het thema van uw personeelsfeest of bedrijfsfeest terug.

Onbeperkt dranken tijdens themafeesten

Wij schenken u en uw gasten een heerlijke welkomstcocktail en de gehele avond natuurlijk dranken in overvloed. Wij hebben veel verschillende exclusieve wijnen en andere dranken waaruit u een keuze kunt maken. Natuurlijk hoeft dit geen alcohol te zijn, wij zorgen ook voor dranken waar geen alcohol in zit. Afhankelijk van het thema kunt u aangeven welke dranken u graag op uw feest wil hebben. Wij willen hier graag over meedenken. U kunt ons uiteraard altijd contacteren als u vragen heeft.

Adellijk onthaal in stijl

Stelt u zich voor; de broeierige, decadente sfeer uit de zeventiende eeuw, de overvloedigheid uit de Barokke tijd, waarin luxe poederdozen, duimendik fluweel, schitterende juwelen, overheersend parfum en een scala aan très chique en etiquette de boventoon voeren. Uw gasten kunnen weer in deze tijd terugkeren alsof zij meespelen in een schouwspel van weleer, alwaar intriges het hof op stelten zetten en de edelen het voor het zeggen hadden. Themafeest De Drie Baronessen: een gezellige feestavond vol pracht en praal! Voor meer informatie over bepaalde onderdelen van één van onze themafeesten, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Muziekverzorging bij de themafeesten

Toepasselijke muziek is bij alle themafeesten van groot belang. Daarom brengen de baronessen voor u een DJ mee die hun aanwezigheid extra ondersteunt. Wij zorgen ervoor dat de muziek afgestemd wordt bij het thema van uw feest. Ook mag u natuurlijk hierover meedenken en uiteindelijk mee beslissen. Bij ons staat de mening van de klant voorop.

Thema drie Baronessen

  • Onbeperkt dranken (4,5 à 5 uur)
  • Welkomstcocktail
  • Diner
  • 3 baronessen
  • DJ

De drie baronessen