Webshop
Themafeest Brabant

Creatieve workshops voor uw personeelsfeest en bedrijfsfeest

Creatieve workshop glasblazen

Een leuk idee tijdens een huwelijksfeest of bedrijfsuitje is een workshop glasblazen. Het glasblazen is mogelijk bij U op locatie of bij een van onze unieke locaties! Eerst wordt uitgelegd welke verschillende soorten glas er zijn en hoe deze bewerkt kunnen worden. Vervolgens wordt er een introductieshow gegeven. De gasten kunnen in groepjes van 10 tot 15 personen per uur een mooi kunstwerk blazen. Dagelijks hebben wij met glas te maken, echter weinigen hebben in de gaten wat je hier allemaal voor moois mee kunt maken. Voor iedereen die hier interesse in heeft organiseren wij deze creatieve workshop! U kunt na deze workshop ook nog genieten van onze catering mogelijkheden, en een gezelliger diner met al uw personeel of familie.

Percussieworkshop

Percussie is weer razend populair! Het ritme en de muziek geeft meer energie en daar krijgt je goede zin van! U leert niet alleen muziek te maken maar ook samen te werken, want het klinkt natuurlijk niet als ieder voor zichzelf speelt.

Een creatieve workshop percussie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, waarin een korte pauze zit verwerkt om je handen even tot rust te laten komen zodat je daarna weer lekker aan de slag kunt gaan! Als de eerste ritmes uitgelegd zijn is het een kwestie van tijd tot je het onder de knie hebt en al gauw heb je een lekker nummer. Het resultaat hiervan is een heel programma waarin van alles aan de orde komt: breaks, ritmes, solo’s, zang, dynamiek, interactie maar vooral veel plezieren samenspel!

Als iedereen het programma onder controle heeft gaan we het nog 1 laatste keer allemaal spelen, en dit wordt natuurlijk digitaal opgenomen. In de week na Uw ontvangst zult U dan ook een cd toegezonden krijgen met een coverfoto vol enthousiaste gezichten. Deze workshop is erg leuk om teambuilding op te bouwen met elkaar, het is erg leuk om de cd terug te kijken en nog na te genieten van de workshop.

Tango Workshop

De tango is een prachtige sensuele dans waarin de dansers elkaar zonder woorden aanvoelen, leiden en volgen, samenwerken, zich op elkaar afstemmen, van rol wisselen, en steeds weer klaar zijn om een andere richting in te slaan. In de tango is het belangrijk balans te houden maar vooral samen veel plezier te beleven en te bewegen. Voor deze workshop is veel creativiteit vereist! Tijdens de tango leren de teamleden elkaar op een andere manier kennen en op een andere manier samen te werken op een ontspannen manier. De tango kan ook een spiegel zijn voor Uzelf en inzicht geven in processen als leiding geven, veranderen, initiatief nemen, afwachten en anticiperen. Kortom uw dagelijkse werk wordt vertaald in dans. Tijdens de workshop zal iedereen leren leiden en volgen. De workshop is geschikt voor het opbouwen van meer vertrouwen naar elkaar toe wat natuurlijk belangrijk is.

Foto workshop

De meeste mensen beschikken tegenwoordig over een digitale camera maar weten niet hoe deze werkt en wat voor functies hier allemaal op zitten. Vaak staat deze dan ook op de automatische stand. De fotoworkshop wordt gehouden door middel van een wandeling in de stad of natuur.

In deze workshop wordt U in 1 dagdeel op een simpele en snelle manier geleerd, hoe U met Uw camera de meest mooie foto’s kunt maken met speciale effecten! Eerst krijgen de gasten een uitleg van een van onze instructeurs waarop de wandeling volgt, waarin de gasten hun opgedane kennis in praktijk kunnen brengen. De foto workshop is dus niet alleen erg leerzaam maar je geniet ook van de omgeving en bent een lekker dagje buiten met je collega’s en/of vrienden! Omgaan met een digitale camera is steeds belangrijker geworden, tijdens de workshop leer je hier alles over. Een echte aanrader dus.

Workshop Ballon Modelleren

Bent U ook gefascineerd door de verschillende soorten ballonnen en de vreemde maar leuke dingen die je ermee kunt doen? Dan is het Ballon Modelleren echt iets voor U!

Tijdens deze clinic leert U onder professionele begeleiding de kneepjes van het vak en leert U verschillende ballonfiguren te maken. De workshop is leuk om te doen maar ook leerzaam wat ook van belang is. Deze clinic wordt verzorgd inclusief materialen, zodat U al wat U geleerd heeft ook thuis nog eens kunt laten zien!

Workshop koeien pimpen

Koeien pimpen

Wilt U graag eens iets creatiefs doen waarbij U lekker binnen kunt blijven? En vind u het leuk om creatief bezig te zijn? Dan is deze workshop koeien pimpen echt iets voor U! Tijdens deze clinic leren U en Uw gasten met verschillende soorten materialen omgaan, waarbij U de koeien kunt decoreren naar Uw wens. De verschillende koeien kunnen beplakt worden met onder andere papier, linten, stickers en ander decoratie materiaal. De koeien die beplakt worden zijn gemaakt van papier mache van ca. 30 – 40 cm hoog. Wij zijn altijd verbaast over de mooie resultaten na deze workshop. Nadat U klaar bent deze te decoreren mag U de koe natuurlijk mee naar huis nemen om Uw huis op te fleuren!

Zang workshop

Tijdens deze clinic maakt U samen met Uw vrienden, collega’s of familie in een paar U een eigen unieke CD. Deze CD wordt onder begeleiding De clinic is geschikt voor iedereen, van jong tot oud en van de X factor tot de NIX factor. U kunt gedurende de clinic kiezen voor Nederlandstalig maar ook Engels, rap en smartlappen.

Het programma duurt 2 uur waarin ieder 1 nummer op mag nemen. In het eerste half uur wordt er kennis gemaakt en krijgt U uitleg over de clinic, maakt U kennis met het apparatuur en nemen we de originele tekst of Uw eigen gemaakte tekst door. Indien U graag een zelf geschreven lied zingt verzoeken wij U de tekst thuis alvast uit te werken zodat wij meteen aan de slag kunnen.

In het tweede gedeelte van de clinic krijgt U nog een aantal zanginstructies en tips waarna U vrolijk iedere noot mag zingen! Wees niet bang met plankenkoorts, U zit nooit alleen in het schuitje, en onze medewerkers zullen U zo goed mogelijk begeleiden. Na 1,5 uur wordt de CD afgemixt door de geluidstechnicus en worden eventuele schoonheidsfoutjes verwijderd en/of mooier gemaakt. Het eindresultaat mag er wezen. U ontvangst een CD met Uw eigen nummer inclusief foto en natuurlijk een blooper! U kunt nog lang nagenieten van deze leuke workshop, waar veel plezier bij wordt gemaakt.

Maak van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest een gezellig themafeest

Natuurlijk verzorgt La Casserole Party Service ook uw avondvullende personeelsfeest of bedrijfsfeest. Daarbij kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om deze feestavond van een thema te voorzien. La Casserole Party Service biedt u legio van mogelijkheden, zoals een gezellige kookstudio met vrienden, familie of collega’s. Bij ieder themafeest zorgt La Casserole Party Service voor een leuke versiering van de locatie, stijlvolle aankleding van het personeel en uiteraard voor de beste muziek. Wij hebben ook verschillende catering mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken tijdens uw themafeest.

Fantastisch bedrijfsfeest op een ideaal partycentrum

Partycentrum De Leesthoeve met een voortreffelijke catering service kan deze activiteiten en workshops zowel binnen als buiten verzorgen. Dit partycentrum is een absolute top locatie die u zeker gezien moet hebben. Met haar fantastische kroonluchters en open haarden is dit de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest of uw huwelijk.

Informatie aanvragen