Webshop
Dansen Feest

Caribbean Tropical Party | Tropisch bedrijfsfeest!

Caribbean Tropical Party Bedrijfsfeesten

Zoekt u een leuk idee voor bedrijfsfeesten? Het zomers themafeest Caribbean Tropical Party is een spectaculair tropisch feest en is ook uiterst geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten. Dit Hawaii feest is slechts één van de fantastische bedrijfsfeesten die La Casserole voor u kan verzorgen.

Op deze tropical party heet een Koela-Hoela-girl u van harte welkom. U geniet vervolgens van een koele Caribische Tropische Cocktail terwijl uw gedachten worden meegevoerd op de opzwepende klanken van de Salsa en de Merengue. Exotische danseressen weten in een sprankelende show met bekende eigentijdse tropische songs een sfeer te creëren die u het gevoel geeft op een zonovergoten eiland ergens in de Caribbean te zijn beland. De exotische danseressen nodigen u ook uit om samen met hen de limbo te dansen. Kortom, het is Feest! Een echt caribisch- en tropisch thema feest.

Caribische decoratie

Sfeervolle decoratie is ook tijdens een tropical party van groot belang. De feestlocatie wordt dan ook geheel omgetoverd in de sfeer van de Caribbean. Wij hebben verschillende materialen waarmee bij uw feest helemaal kunnen ombouwen tot een Caribisch feest. Wij vinden het belangrijk dat het thema helemaal terugkomt op uw feest.

Tropisch feest met overheerlijk Caribisch buffet

Op een themafeest mag een toepasselijk diner natuurlijk niet ontbreken. Wij serveren u en uw gasten daarom een Caribisch buffet en daarnaast presenteren wij ook een overheerlijk warm en koud buffet. Wij zorgen ervoor dat het buffet ook geheel aansluit bij het thema. Wij nemen de catering geheel op ons en u heeft hier verder geen omkijken meer naar, wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat en ook weer wordt opgeruimd, zo heeft u geen verplichtingen tijdens het Caribische feest.

Tropisch feest met onbeperkt dranken

Ook met de dranken is het natuurlijk leuk om te kijken wat bij het thema past, wij zullen hierover overleggen met u. Wij hebben veel verschillende wijnen en andere lekker dranken die uw feest helemaal compleet maken.

Cocodinhas: Tropical Beach Party Show uit Hawaii

Één zangeres en twee exotische danseressen weten in een sprankelende show met bekende eigentijdse tropische songs een sfeer te creëren die u het gevoel geeft op een zonovergoten eiland ergens in de Caribbean te zijn beland. De danseressen zullen voor een schitterend optreden zorgen, waarbij iedereen helemaal los komt! Een “Beach Party”, waarbij het publiek desgewenst volop kan meezingen en -dansen. Ook uiterst geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten en een bedrijfsuitje!

Caribbean party

Tropisch feest met All round Discotheek

Ook muziek mag op een Tropical Party natuurlijk niet ontbreken. De muziek zal in het teken staan van het Caribische feest, en zal het thema gedurende de avond ook aanhouden. Door de DJ wordt u meegevoerd in een Caribische, tropische sfeer, ideaal voor personeelsfeesten.

Kosten Tropical Party

Richtprijs van dit bedrijfsfeest inclusief:

  • Tropische decoratie
  • Onbeperkt dranken (4,5 à 5 uur)
  • Tropische welkomstcocktail
  • 2 gevarieerde buffetten
  • Cocodinhas
  • Allround DJ

Prijzen zijn op aanvraag: 0499 – 37 55 37

Caribbean party vuur