Webshop

Bedrijfsuitjes & Personeelsfeesten

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje met thema? Dan is het thema feest “sprookjes” een leuk idee. Uw themafeest wordt omgetoverd in een waar sprookje en treedt samen met uw bezoekers en gasten binnen in deze wonderlijke sprookjeswereld. Alladin in hoogsteigen persoon heet u en uw gasten van harte welkom op dit bedrijfsuitje / personeelsfeest en biedt u een originele sprookjes cocktail aan bij binnenkomst. Hij ontvangt u op dit bedrijfsuitje. Neemt u bijvoorbeeld eens plaats op de mooie stoel van de fakir. Wellicht dat de schone en mooie buikdanseressen uw gasten kunnen aanmoedigen?

Geweldige decoratie op uw Bedrijfsuitje

Decoratie is bij ieder bedrijfsuitje van doorslaggevend belang. Daarom besteedt La Casserole bij ieder thema feest veel aandacht aan de aankleding. Wij hebben veel materialen waarmee wij het thema helemaal kunnen realiseren. Zo wordt de feestlocatie bij dit bedrijfsuitje natuurlijk geheel omgetoverd in een sprookjesachtige sfeer. Alles bij elkaar een geweldig themafeest.

Bedrijfsuitjes met overheerlijk sprookjesachtig buffet

Op feesten met een thema mag een toepasselijk warm/koud buffet natuurlijk niet ontbreken. Wij nemen de hele catering op ons en u hoeft hier zelf niet naar om te kijken. Ook zullen wij ervoor zorgen dat de hapjes helemaal bij u thema passen. Op dit themafeest serveren wij voor u een origineel Arabisch buffet en daarnaast een overheerlijk diner.

Bedrijfsuitje winnaar

Bedrijfsuitje met alle soorten dranken

Wij zullen met het schenken van dranken ook weer rekening houden met het thema, maar u mag dat natuurlijk zelf bepalen. Tijdens dit feest met thema schenken wij u en uw gasten een welkomstcocktail en de gehele avond dranken in overvloed.

Leuk Bedrijfsuitje met buikdanseres

Dit zorgt voor een leuke sfeer op uw bedrijfsfeest en maakt het helemaal compleet. U zult verstelt staan van haar professionele act. Yazilla weet zelfs uw meest bescheiden gasten in haar ban te houden met haar unieke shows, waarin de meest spectaculaire acts van de Oosterse dans verwerkt zijn. De show die Yazilla tijdens dit bedrijfsuitje met een feestavond geeft, bestaat uit een combinatie van Turkse en Egyptische tradities. Dit is een super performance act tijdens het bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitjes Brabant

Hieronder enkele links naar originele bedrijfsuitjes op een kasteel:
Kasteel arrangementen
Kasteel feesten

Groot tafelvoetbal bedrijfsuitje

Themafeest met All Round Discotheek

De DJ zal muziek draaien waarmee het thema nog meer naar voren komt. Muziek is vaak een van de belangrijkste ingrediënten voor een gezellig feest, daarom besteden wij hier veel aandacht aan. Ook muziek mag op een feest met thema natuurlijk niet ontbreken. De DJ neemt u tijdens dit thema feest mee in de sprookjesachtige oosterse sfeer van 1001 nacht.

Kosten van dit Bedrijfsuitje in Brabant

  • Bijzondere decoratie
  • Alle dranken (4,5 à 5 uur)
  • Welkomstdrankjes
  • Sprookjesachtig buffet
  • Buikdanseres voor bedrijfsuitje Brabant
  • Allround DJ

Prijzen zijn op aanvraag: 0499 – 37 55 37

Kasteel Henkenshage en partycentrum de Leesthoeve in Brabant presenteren nog allerlei andere leuke personeelsfeestenthemafeesten en bedrijfsfeesten.

Informatie aanvragen