Webshop
Dansen Feest

Bedrijfsuitje locatie in Automobiel Museum

Het Automobiel Museum in Raamdonksveer is een prachtige locatie voor een bedrijfsfeestbedrijfsevenement of themafeest. Dit museum is het mooiste automobiel museum van West Europa. Ideaal voor uw themafeest, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest. Dit museum heeft vele exclusieve auto’s en motorfietsen in de collectie, waaronder de Cadillac van Elvis Presley, de Baja Buggy van Steve McQueen, de Humber Pullman van Winston Churchill, de Aston Martin DB5 van geheim agent 007, de Maserati van Tazio Nuvolari, de Porsche van Karel Godin de Beaufort, de Toyota van Jan Lammers en de Suzuki motorfietsen van Wil Hartog en Herman Brood. Het Automobiel Museum: een ideale locatie voor uw bedrijfsfeestje of feestavond van het bedrijfsevenement!

Bedrijfsfeestje in het Automobiel Museum

Het Nationaal Automobiel Museum biedt uitstekende mogelijkheden voor het organiseren van een gezellig themafeest, bedrijfsuitje van 15 tot 1500 personen. De unieke en sfeervolle ambiance garanderen een zeer geslaagd evenement. Dit Automobiel Museum beschikt over diverse zalen, zoals een auditorium voor maximaal 60 personen en een auditorium voor maximaal 350-400 personen. Voor het feestelijke gedeelte is er ook nog een binnenterras.

Het Automobiel Museum is geschikt voor bedrijfsfeestenpersoneelsfeesten en feesten en partijen van 20 tot ongeveer 400 personen. Voor de echte automobiel liefhebber is dit de ultieme locatie voor uw themafeest, bedrijfsfeestje of bedrijfsuitje. Bekijk hieronder de foto’s van deze mooie locatie en zie ervaar de sfeer die hangt in het Automobiel Museum, de ideale locatie voor bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, zoals over bruidswagens. Het Automobiel Museum: een ideale locatie voor uw themafeest of bedrijfsevenement!