Webshop

Bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en groepsactiviteiten van La Casserole

Trakteert u uw medewerkers jaarlijks op een bedrijfsuitje of personeelsfeest? Wilt u eenmalig uw personeel uit z’n dak laten gaan en op een andere manier kennis laten maken met elkaar?

Of u nou op zoek bent naar de perfecte invulling van een teambuilding-dag of uw werknemers een onvergetelijke dag buiten de bedrijfsmuren wilt geven, La Casserole levert!

Bij ons kunt u op allerlei manieren een bedrijfsuitje, personeelsfeest of andere groepsactiviteit organiseren, van workshops tot themafeesten en dinershows, niks is ons vreemd.

La Casserole regelt alles voor u

Met de kernwaarden modern, vernieuwend en eigentijds zorgt La Casserole voor onbezorgd genot waar nog lang over nagepraat zal worden door uw medewerkers. U hoeft alleen maar de datum te noemen, uw wensen uit te spreken en wij doen de rest.

Wij verzorgen graag op uw eigen locatie de aankleding, activiteiten en catering. Zo serveren wij de beste barbecues en onderwerpen uw locatie aan een volledige transformatie.

De beste locaties voor uw bedrijfsuitje

Heeft u zelf niet de ruimte om een bedrijfsuitje te regelen, of wilt u graag helemaal uit de werksfeer? Overweeg dan om gebruik te maken van een overweldigende locatie met een keur aan opties van La Casserole.

Ruimte te over op de legendarische locatie Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. U lijkt direct een sprookje binnen te wandelen. Met diverse zalen en een gigantisch buitenterrein zijn de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje eindeloos.

In Het Ketelhuis in Eindhoven bevindt u zich op een unieke locatie, een perfecte plek om al uw personeel te ontvangen in een moderne, maar huislijke ambiance. Maak uw bedrijfsuitje net zo overweldigend als de locatie zelf.

Bedrijfsuitjes van actief tot hilarisch griezelen

Natuurlijk wilt u uw team een onvergetelijke dag bezorgen en een niet te evenaren feest voorschotelen. Uw bedrijfsuitje mag niets anders doen dan spetteren, iedereen moet zich thuis voelen en mee kunnen doen.

Heeft u personeel dat wel van een fysieke uitdaging houdt? Hiervoor bouwt La Casserole een waar speelveld. Denk bijvoorbeeld aan een levend tafelvoetbalspel. Gegarandeerd actie en hilarische taferelen.

Minder fysiek zwaar, maar zeker zo uitdagend is het Moordspel. Hierin ontpoppen uw medewerkers zich tot scherpe onderzoekers of gevaarlijke criminelen. Ieder teamlid krijgt de rol van zijn of haar leven.

Ontsnap in de Brabantse gezelligheid aan de dagelijkse werkzaamheden en ga met alle gasten een ‘Fisje bouwe’. Onder het genot van entertainment komt het Brabantse karakter in iedereen naar boven.

Moordspel Fisje bouwe Bedrijfsuitje Groepsuitjes

Workshops

Vul uw bedrijfsuitje met luchtige educatie door het laten verzorgen van een workshop. Niet werk-gerelateerd leren stimuleert het groepsgevoel en brengt creativiteit in de groep naar boven. La Casserole hoort graag wat uw wensen zijn en zorgt dat de hele dag in uw gekozen thema wordt gegoten, van decoratie tot lesmateriaal en culinaire versnaperingen.

In de verschillende kookworkshops die we verzorgen, doen uw medewerkers zich tegoed aan de door hen zelfgemaakte maaltijden en hapjes. Geheel in stijl koken ze de sterren van de hemel en worden ze tijdens deze dag door ons in de watten gelegd.

Wilt u uw bedrijfsuitje een feestelijk tintje geven? Dan is de wijn & cocktail workshop de te boeken activiteit. De deelnemers leren alles over wijn, proeven van de lekkerste dranken en mixen hun eigen cocktails, ongedwongen en gemoedelijk.

In de verschillende creatieve workshops die La Casserole aanbiedt, wordt uw team aangespoord om een kant van zichzelf te laten zien, die collega’s niet eerder zagen, maar waar zij wel in kunnen uitblinken. De hele locatie wordt ingericht om de vindingrijkheid en originaliteit te stimuleren.

Wilt u deelnemers laten strijden om de winst en zien hoe de onderlinge competitie is? Laat ons een spelletjes workshop organiseren en verbaas u over de gedrevenheid van uw teams.

Personeelsfeest workshops Kookworkshops Wijn & cocktail workshops Creatieve workshops Spelletjes workshops

Themafeesten

Personeelsfeesten en bedrijfsuitjes worden onvergetelijk als ze in een bepaald thema worden gestoken. Het schept een band tussen de deelnemers en geeft een extra dimensie aan de bijeenkomst. De mogelijkheden zijn enorm en de verzorging van La Casserole perfect tot in detail.

Of u nu kiest voor een spectaculair themafeest op Kasteel Henkenshage, in Het Ketelhuis of op een eigen locatie, wij zorgen voor een omgeving die niets te raden overlaat. Zowel de decors als het entertainment en de catering, alles staat in het teken van het thema.

Leg ons uw wensen voor en we gaan aan de slag om u en uw gasten een spektakel te bezorgen.

Welcome On Board Caribbean party De 3 baronessen Wie is de dader Diverse personeelsfeesten

Vraag vrijblijvend informatie aan

Bent u toe aan een onvergetelijke dag voor uw organisatie? Neem contact op met La Casserole en samen zetten we een spectaculaire dag op touw.

Informatie aanvragen

Wat onze gasten over ons vertellen

Onze klanten zitten in ons hart! Dagelijks zetten wij ons in voor uw tevredenheid. Niemand kan La Casserole beter beoordelen dan degenen die u voor gingen.

9,0
Ad van Herpen, Den Bosch

Professioneel bedrijf, vriendelijk, niks te kort en Brabantse gezelligheid
We hebben onze trouwdag gevierd op Kasteel Henkenshage. Voorbereidingen met Cassarole zijn super verlopen, zeer professioneel. Daarnaast ook erg leuke proefavond gehad. Mensen zijn heel vriendelijk. Eten was ook erg goed, we kwamen niks te kort!

Simone, Eindhoven

We hadden een goed verzorgde dag op een mooie locatie die veel mogelijkheden biedt!
De locatiemanagersdag van Korein op 23 maart was zeer geslaagd, mede door de mooie locatie en de goede service! De verschillende ruimtes waren ingericht zoals afgesproken, en we kregen in de ochtend ruim de tijd om e.e.a. voor te bereiden. De verschillende kamers bij La Casserole bieden een diversiteit aan mogelijkheden voor een programma waarin met subgroepen wordt gewerkt. De medewerkers bleven afstemming zoeken waardoor de organisatie gesmeerd liep. Het eten (tussendoortjes, lunch en borrelhapjes) was eveneens goed verzorgd.

H, Huijnen

prima verzorgd met attent personeel en heerlijk eten
het "walking dinner" zorgt ervoor dat er de hele avond iets gebeurt. Het gepresenteerde eten was van uitstekende kwaliteit en ook echt goed warm. Geen lauwe hap. Hoewel je in eerste instantie denkt "is dat alles?" komt dat in de loop van de avond helemaal goed, doordat er vaak genoeg leuke, lekkere hapjes worden gepresenteerd. Verder behulpzaam en attent personeel. Wanneer er iets gevraagd werd begon men nu eens niet me "nee" te verkopen, maar met te kijken of en zo ja hoe het gevraagde mogelijk gemaakt kon worden. We hadden een fijne avond en kregen van tal van gasten uitgebreide complimenten.

TU/e Activities Committee ESA, Eindhoven

Super gezellig en heerlijk eten
Iedereen heeft genoten van de gezellige sfeer tijdens onze End of Year event. De DJ en saxofonist gaven het feest iets extra's. Het eten was ook heerlijk en uitgebreid. Verder was de bediening snel en was het personeel zeer vriendelijk.

Ad, Eindhoven

Geweldig!
Tijdens de kerstdagen de gehele familie uitgenodigd en besloten om het eten hier te bestellen. Het was werkelijk super geregeld! De ochtend zelf werd alles netjes geleverd en de dag erna opgehaald, geheel volgens afspraak. Eten was heerlijk en makkelijk klaar te maken. Een aanrader en we gaan hier zeker vaker gebruik van maken!

Angelique, Eindhoven

La Casserole verdient een grote pluim.
In december 2022 genoten wij in Het Ketelhuis van een Walking Kerstdiner met DJ beats waarop (tussendoor en na het diner) gedanst kon worden. Als organisatiecommissie kwamen wij 1 uur voordat alle gasten arriveerden aan om de laatste kerstversieringen aan te brengen en om de DJ booth op te bouwen. De inrichting van de Blauwe Kamer was initieel niet geheel naar onze wens, maar dit werd door Hilde en haar team zeer flexibel en doortastend opgepakt. Niets was haar teveel en toen de gasten arriveerden was alles tot in de puntjes verzorgd. Het eten was top verzorgd. Kortom: grote klasse voor het team van la Casserole. Het Ketelhuis is een hele sfeervolle locatie!

Minke Hamont, Son en breugel

Heerlijke gerechten in ons sharing kerstdiner. Met passie bereid
Kerst op zijn best. Cadeautjes bij de boom, heerlijk eten van La Casserol. Met passie op de borden gelegd door de kok in spe Raf S. Dank je wel allemaal. Fijne feestdagen en een gezond en heel goed 2023.

Felix, Reusel

Professioneel, lekker en goed verzorgd
Meerder malen al gebruik gemaakt van La Casserole. Komen afspraken duidelijk na. Zorgen voor sfeer en zijn flexibel. De kwaliteit van eten / drinken is uitstekend. Kortom, perfect!

Robin, Heesch

Een geweldige dag
Op advies van onze weddingplanner zijn wij op de inloopavond bij Kasteel Henkenshage geweest. Een geweldige eerste indruk, het kasteel ziet er super uit. Na een rondleiding en gesprek wisten we zeker dat dit onze locatie zou moeten worden voor de bruiloft. La Casserole biedt uitgebreide mogelijkheden voor de verschillende onderdelen van onze dag. Alles kan binnen of buiten en dan zijn er nog zeer veel verschillende opties mogelijk. Tot op het laatste moment kon er geschakeld worden. Op de dag zelf was alles super goed geregeld, het eten was heerlijk, tijdens het feest waren er voldoende verschillende soorten snacks. Een nadeel daarvan was dat we aangegeven hadden een gast te hebben met glutenallergie. Dit is heel de dag goed en netjes gegaan, alleen op het feest waren er geen snacks voor haar.Verder liep de communicatie niet altijd even soepel, we zijn er altijd uitgekomen, maar soms ging daar een tijdje overheen.

Rita, Helmond

Een warm bad
Mooie locatie, fijne bediening en heerlijk eten. De gasten waren ook erg tevreden en vonden het erg gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marko, Eindhoven

Pure Passie genieten bij het Ketelhuis met La Casserole
Alles is echt top gegaan tijdens mijn verjaardagsfeest met 50 vrienden en familie in het grand café van het Ketelhuis vrijdag 7 oktober 2022! We hebben er allemaal enorm van genoten en de avond is mede een groot succes geworden door de goede zorgen van de catering! Een heel groot compliment voor de bediening die het van begin tot eind in de hand hadden en met perfecte timing de drankjes en vele vele lekkere hapjes serveerden. We hopen dan ook weer snel van hun pure passie te kunnen genieten als we ons volgende feest bij la Casserole houden!

Lionne, Bavel

Het was fantastisch!! Wij hebben enorm genoten! En zo ook onze gasten. Lof alom!!
Afgelopen zondag hebben wij ons zilveren huwelijksfeest gevierd op kasteel Henkenshage. Het was fantastisch!! Wij hebben enorm genoten! En zo ook onze gasten. Lof alom!!: "Prachtige locatie, fijne sfeer, heerlijk eten en wijnen. Kortom genieten!", dat horen wij van iedereen terug. Het eten was zálig, op topniveau en ook nog eens prachtig gepresenteerd.Ook hebben wij een superfijne samenwerking ervaren in de voorbereidingen; onze wensen zijn allemaal perfect ingevuld, tot in het kleinste detail.Complimenten en heel veel dank aan iedereen die zorg heeft gedragen aan onze onvergetelijke zilveren bruiloft!

Miriam , Eindhoven

Fantastisch!
Wij hebben ons 25-jarig huwelijksfeest gevierd in het Ketelhuis en hebben een geweldige avond gehad in een prachtige ambiance! Alles was perfect geregeld!

Marlieke en Raoul, Eindhoven

Fantastisch verzorgd en heerlijk gegeten!
La Casserole heeft de drank, het eten en de toebehoren (glazen, statafels, bestek) verzorgd op ons tuinfeest. Het serviceniveau lag uitermate hoog, complimenten. Aan alles was gedacht en werd ook voor ons geregeld. Hierdoor konden wij onbezorgd feesten. Bedankt en zeker tot een volgende keer!

Chris, Rosmalen

Heel erg goed!
Genoten van ons shared dining kerstdiner! Heerlijke, gevarieerde gerechten, keurig verzorgd met duidelijke instructie. Ook de ontvangst bij het afhalen was top! Helemaal in kerstsfeer, erg vriendelijke mensen en de gelegenheid om bijpassende wijnen te kopen. Zeer zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader!

Marian De Wolf, Eindhoven

Een fantastisch kerstdiner
Alle gerechten komen met een duidelijke kleurcode en goed te volgen instructies, waardoor het een onvergetelijk Kerstdiner is geworden. Dank daarvoor!

Marc, Eindhoven

Uitstekend
Tijdens de kerst genoten van het La Casserole diner. Het afhalen op locatie was keurig verzorgt. Gastvrije ontvangst met houtvuur en Glühwein. De gerechten waren zeer smaakvol, gebalanceerd en met een minimum aan verdere bereiding. De instructies waren duidelijk te volgen. Uitstekende ervaring.

René, Eindhoven

Culinair top
Dit jaar wederom kerstdiner besteld bij La Casserole. Geweldige formule van oogstrelend opgemaakte creaties (makkelijk te doen op basis van meegeleverde beschrijving en separate Youtube instructiefilmpjes) maar bovenal overheerlijke topkwaliteit gerechten. Aanrader!

Marja , Sint-Oedenrode

Heerlijk genoten van het shared diner
Samen met familieleden 1e kerstdag genoten van een heerlijk en uitgebreid diner. Met behulp van de beschrijving en de filmpjes was het eenvoudig om elk gerecht als een sterrengerecht te serveren. Super lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Pieter , Den Bosch

Uitzonderlijk goed!
Op 1e kerstdag een menu bij La Casserole afgehaald.Uitzonderlijk goed!!De gerechten zijn voorzien van kleurcodes en er zit een duidelijke beschrijving bij. Voor de opmaak van de borden kun je zelfs een filmpje op YouTube bekijken. Een mooi gevarieerd menu, goed op smaak en eenvoudig af te maken. Echt een aanrader!

Natalie , Eindhoven

Fantastisch
Zoals altijd goed verzorgd en bijzonder lekker.

Mariëlle Spijkers, SON EN BREUGEL

Het was echt heerlijk!!
Met kerst hebben we een menu gehad en dat was echt super. De uitleg via de qr wat top en alles was goed geregeld. We hebben dan ook echt kunnen genieten van een heerlijk menu! Zeker voor herhaling vatbaar.

Minke, Son en breugel

Super lekker kerstdiner
Mooie smaken die op de juiste wijze gijzelaar komen. Top team.

Wietze&Ans, Son-Breugel

Geweldig
Op 1e Kerstdag werden we hartelijk ontvangen op een sfeervolle aangepaste locatie om ons Kerstdiner af te halen. De glühwein bij ontvangst was erg toepasselijk vanwege het koude weer..... De duidelijke omschrijving maakte het voor ons weer een mooi momentje samen in de keuken en we hebben dan ook genoten van de heerlijke gerechtjes. TOPPERS dank je wel.