Bedrijfsuitjes regio Eindhoven / Tilburg / Den Bosch / Helmond / 's Hertogenbosch

Bent u op zoek naar leuke en actieve bedrijfsuitjes? Aubergerie De Leesthoeve te Veghel en Kasteel Henkenshage te Sint oedenrode. Het Monumentale Ketelhuis (landgoed de Grote Beek) Rijksmonument Eeckarde te eindhoven organiseren programma's voor uw bedrijfsuitjes. U kunt hierbij denken aan een activiteit op uw vergadering bv door middel van een workshop of gewoon een leuk bedrijfsuitje voor uw personeel, bijvoorbeeld tijdens uw nieuwjaarsborrel, een kick-off, personeelsfeest / bedrijfsfeest of gedurende een productpresentatie.

Bedrijfsuitje groep mensen

Actieve, sportieve, passieve bedrijfsuitjes voor jong en oud

Op onze locaties die liggen in de regio Eindhoven, Tilburg, Helmond, Den Bosch (oftewel 's Hertogenbosch), Tiel zijn vele bedrijfsuitjes mogelijk.

Je kunt een programma zeer actief beginnen met een workshop schermen in een kasteel in Sint Oedenrode of een workshop boogschieten op een prachtig landgoed in Eindhoven. Een bedrijf in Den bosch wilde tijdens een bedrijfsopening een workshop glasblazen bij de opening van een personeelsfeest. Het populaire Gang Nam Style. Op ons Boerderijtje in Eindhoven is het heel leuk om met een klein gezelschap Ik hou van Brabant te spelen (parodie op Ik Hou van Holland). Laatst in Helmond op een seminair een percussie workshop voor de teambuilding. Een kookworkshop op hoog niveau en tijdens het zelf gemaakte walking diner was er een leuke band aanwezig.

Foto van een bedrijfsuitje

De Avonturen Tocht

De avonturen tocht is een actieve tocht waarin oriëntatie, creativiteit en onderling contact van groot belang is. U zult merken dat u samen met uw medespelers tot veel in staat bent in zo'n bedrijfsuitje. Er zullen verschillende activiteiten worden gedaan, waarbij het van belang is om vooral samen te werken met elkaar. Teambuilding staat bij deze spellen voorop! De verschillende activiteiten zorgen voor variatie tijdens het bedrijfsuitje.

Spannende Wandeling door het Bos (Spooktocht)

U gaat terug naar het jaar 1624 , het tijdperk dat in Londen nog steeds bekend staat als de nadagen van de horror. Niemand wilde na buiten zodra het schemerig of onrustig was. U komt in de buurt van JACK THE RIPPER. De grootste serie moordenaar van England Aubergerie De Leesthoeve en Auberge Eeckaerde zijn leuke locaties voor outdoor activiteiten. Met leuke spooktochten en andere thema activiteiten voor perfect verzorgde bedrijfsfeesten en een leuke feestavond er achteraan. Wij zullen ervoor zorgen dat de wandeling goed verloopt en dat daarna het bedrijfsfeest meteen van start kan gaan.

Sportieve Evenementen voor een leuk bedrijfsuitje (sterrenslag/zeskamp)

Bent u een grote voorstander van een sportief evenement. Ga dan voor onze sterrenslag oftewel zeskamp als actief- en sportief bedrijfsuitje. Bijna iedereen kan er aan deelnemen, jong of oud als je maar een beetje goed terbeen bent. De materialen die gebruikt worden zijn zeer veilig en over het algemeen gevuld met lucht om het geheel zeer vrolijk te maken hebben ze felle kleuren gebruikt. Een bedrijfsuitje waar iedereen enorm veel lol heeft en giert van het lachen. Luxe catering La Casserole :is er ook voor leuke teambuilding activiteiten tijdens uw personeelsfeest of bedrijfsuitje! Door de interactie met elkaar tijdens de activiteiten leer je elkaar nog beter kennen, dat is natuurlijk van belang op de werkvloer.

Bedrijfsuitjes met groepen mensen als tafelvoetbal

Bedrijfsuitjes op een Kasteel (Schermen) Sint Oedenrode

Schermen is echt een Kasteel Uitje. Op de ninnenplaats met z'n allen duelleren, wie wordt uiteindelijk de winnaar? Zeer professionele ondersteuning tijdens dit spannende Bedrijfsuitje. Het leuke van deze activiteit is dat het erg geschikt is voor een groep enthousiaste mensen en maakt het allemaal wat spannender. Deze mooie evenementen locatie zorgt voor goede teambuilding activiteiten tijdens uw feesten! Het schermen is ook een ideale intermezzo bijvoorbeeld tijdens uw huwelijk of familieuitje. Doordat deze activiteit plaatsvindt op de binnenplaats van het kasteel komt de sfeer helemaal terug. U kunt er natuurlijk voor kiezen om daarna nog gezellig te dineren met al het personeel.

Foto van veel mensen die aan het schermen zijn tijdens een bedrijfsuitje

Wat is er bij een bedrijfsuitje nu echt belangrijk?

Bij een goed bedrijfsuitje hoort ook lekker en voldoende eten. Luxe Catering la Casserole zal u niet teleurstellen. Wij organiseren diverse culinaire mogelijkheden tijdens een leuke dag. Denk hierbij aan het volgende;

  • Barbecue, op binnenplaats van een Kasteel
  • Warm en Koud Buffet , op creatieve manier gepresenteerd
  • Luxe Diners met bv een Moorddiner
  • Walking Dinner lekker ontspannen Dineren
  • Heerlijke Buitenlandse Buffetten
  • Voor de Dames een High Tea
  • Life Cooking voor nog meer Entetainment
  • Creatieve Borelhapje
  • Spaanse Tapas

Bedrijfsuitjes Brabant

Informatie aanvragen