La Casserole, de beste Barbecue organisatie in Deurne

Zin in een compleet verzorgde Barbecue bij u thuis, in de regio Deurne? Een verjaardag, jubileum, bruiloft of een ander feest? Voor een compleet verzorgd barbecue arrangement bent u bij La Casserole Party Catering aan het juiste adres! Voor groepen van elke grootte bieden wij op maat gemaakte barbecue arrangementen. U kunt ook kiezen voor een barbecue op een van onze feestlocaties.

Complete BBQ catering in Deurne

Al onze compleet verzorgde BBQ-arrangementen bestaan uit verschillende, kwalitatief uitstekende, soorten vlees en vis, heerlijke salades en vers gebakken brood. Alles op maat gemaakt voor een fantastische barbecue, bij u aan huis, of op één van onze prachtige locaties. Wij zorgen ervoor dat de barbecue compleet verzorgd word zodat u er helemaal zonder zorgen van kan genieten.

Vlees op de barbecue laten bakken (Deurne en omgeving)

Wij bieden u diverse, scherp geprijsde barbecue arrangementen. Wilt u uw barbecue arrangement uitbreiden met een heerlijk dessert, dan is dat uiteraard ook mogelijk bij La Casserole Luxe Catering. Zo kunnen wij verschillende dessertbuffetten en/of een ijscokraam verzorgen voor u en al uw gasten bij u thuis.

Voor meer informatie over een barbecue-arrangement in de regio Deurne kunt u ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 0499 - 37 55 37.

Barbecue omgeving Deurne

Een leuke barbecue bij u thuis of op uw bedrijf in de omgeving van Helmond of Deurne. We hebben een Barbecue in Nuenen, Lieshout en Geldrop-pagina toegevoegd aan onze website. Heeft u interesse in een barbecue? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Tentverhuur en BBQ Barbecue met vlees en spiezen voor uw feesten in Deurne

Informatie aanvragen