Catering La Casserole - Unieke Events en Leuke Feesten

Klik hier voor de Beste Barbecue verzorging van Nederland

Van oorsprong is La Casserole een cateringbedrijf dat zich geheel richtte op het verzorgen van maaltijden en buffetten. Door de enorme vraag naar totaalcatering hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar het compleet verzorgen van allerlei festiviteiten en evenementen op een hoog culinair niveau. Bij La Casserole staat vernieuwing van de catering op de eerste plaats. Wij hebben modern meubilair in diverse stijlen in eigen beheer, zodat wij bij u op locatie elke gewenste sfeer kunnen creëren. Naast moderniseren van ons meubilair zijn we continu bezig met het vernieuwen van ons culinaire aanbod.

Catering op onze prachtige locaties

Om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen zijn wij ons na een aantal jaren, naast de catering, ook gaan richten op een eigen locaties. Herberg Eeckaerde was 30 jaar geleden de eerste in de rij van vier; een knusse boerderij in een rustige wijk van Eindhoven. Aansluitend kwam Aubergerie de Leesthoeve, een wat ruimere authentieke boerderij nabij het centrum van Veghel. Kasteel Henkenshage was de derde locatie; een sfeervol kasteel met diverse mooie ruimtes net buiten het centrum van Sint Oedenrode. De vierde locatie, Het Ketelhuis, is er enkele jaren geleden bijgekomen. Het Ketelhuis is een gerenoveerd Ketelhuis gevestigd op het terrein van de Landgoed De Grote Beek in Eindhoven.

Organisatie van alle soorten feesten en uitjes

La Casserole heeft een ruim aanbod op het gebied van leuke feesten en uitjes. Wij voorzien uw personeelsfeest of bedrijfsfeest van een origineel thema, denk hierbij aan Arabisch, Moulin Rouge, Halloween of Hollands. De locatie wordt geheel in stijl aangekleed en het entertainment zorgt voor de ultieme beleving. De sfeer wordt echter niet alleen gecreëerd door de decoratie en het entertainment, maar ook het buffet of de heerlijke hapjes zijn helemaal in stijl!

Locaties voor al uw soorten feesten

Tegenwoordig heeft La Casserole dus vier eigen locaties. Elke locatie is een Rijksmonument met een speciale ligging en beschikt over meerdere zalen met een goed onderhouden moderne of klassieke inrichting. Alle locaties zijn zeer geschikt voor uw huwelijk, personeelsfeest of themafeest. Ook vergaderingen, symposia of condoleances kunnen wij in onze zalen passend voor u verzorgen en zijn exclusief voor u gereserveerd.

Luxe Catering op Maat en meer van La Casserole

La Casserole is meer dan alleen een cateringbedrijf! Beter is La Casserole te vergelijken met een eventbureau, daar we alles uit handen kunnen nemen en uw ontvangsten compleet kunnen verzorgen. Inmiddels zijn wij gespecialiseerd in de totale catering van bijvoorbeeld:

 • Uw huwelijk aan huis inclusief de huwelijksceremonie
 • Een tuinfeest met een heerlijke BBQ catering
 • De totale verzorging van uw jubileum incl. partytenten, parasols, bartafels, decoratie, meubilair en overige benodigdheden om uw feest compleet te maken
 • De viering van uw 40 of 50 jarig huwelijksfeest gecompleteerd met een walking diner
 • Een thuisdiner; lekker informeel dineren met familie en vrienden waarbij wij natuurlijk ook heerlijke bijpassende wijnen verzorgen
 • De levering van een culinair buffet
 • Uw bedrijfsopening met feestelijke decoratie en heerlijke luxe borrelhapje
 • Een communie waarbij we bij terugkomst uit de kerk een lunch of heerlijke high tea verzorgen
 • Uw verjaardagsfeest waarbij u een keer alles uit handen wil geven zodat u zelf lekker kunt genieten
 • Een zomerfeest met een gezellige live cooking bij u in de tuin
 • Uw familiefeestje met allerlei activiteiten en spelletjes
 • Een bedrijfsfeest incl. entertainment, decoratie, inrichting en een lekkere hapje eten
 • Uw personeelsfeest met een leuk thema
 • Of zomaar een feestje met een lekker Italiaans of Spaans buffet
 • Vraag hoe dan ook vrijblijvend informatie aan over catering- en organisatie mogelijkheden:

Informatie aanvragen