Header Themafeest Feestavond
delen via social media / printen

Feestavond / Themafeest / Showtime

Feestavond met het Themafeest Showtime

Met het themafeest Showtime haalt u een betaalbaar en interactief feest in huis. Deze feestavond is inclusief top entertainment, middels een allround duo, trio of band die ook diverse unieke, spetterende en interactieve showsets brengen. Bij deze showsets wordt er bij elke live gezongen nummer andere showkleding gedragen, waardoor u ook door de kledingwisselingen van de ene in de andere verbazing zult vallen. Daarnaast kan deze feestavond aangevuld worden met 1 of 2 animatie acteurs die buiten een ontvangst act met een fotomoment, u gedurende de avond ook nog zullen vermaken met diverse ludieke typetjes.

Kortom: Showtime zorgt voor een bruisende feestavond vol muziek, show en entertainment, waarbij hier en daar een lach ook niet zal ontbreken.

Themafeest met prachtig Showtime buffet

Tijdens deze feestavond mag een toepasselijk diner natuurlijk niet ontbreken Wij presenteren tijdens dit themafeest u en uw gasten een zeer decoratief en uitgebreid warm en koud buffet of een origineel spaans tapas buffet.

Themafeest met onbeperkt dranken

Wij schenken u en uw gasten tijdens het themafeest het Hollandse plateau. Een Hollands plateau bestaat uit onder andere bier, alcoholvrij bier, binnenlands gedestilleerd, diverse jenevers, sherry, rode wijn, rose en witte wijn, heerlijke port, jus d’orange, appelsap en frisdrank. De drank zal tijdens dit feest dan ook de hele feestavond rijkelijk vloeien!

Foto van dansende mensen op een lichtgevende dansvloer tijdens een themafeest

Muziek bij Showtime

Dit themafeest staat garant voor een geslaagde avond. Het entertainmentteam kan naar gelang uw budget worden ingevuld met 2 t/m 6 artiesten en muzikanten. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een softwarematig dj systeem ingevuld, met hierin meer dan 10.000 nummers in elk genre. De muziek die tijdens deze avond wordt gespeeld, gezongen en gedraaid komt uit de jaren 60 t/m heden.

Kosten themafeest Showtime

Richtprijs van deze feestavond inclusief:

Prijzen zijn vanaf € 49,95 p.p.

*Prijzen zijn exclusief BTW

Themafeest / Feestavond

Feestavond Showtime is een ontzettelijk leuk themafeest. Dit feest is ook ideaal entertainment voor uw huwelijksfeest. Deze feesten zijn niet de enige, wij organiseren ook personeelsfeesten, bedrijfsfeesten of andere feesten en partijen.


Of kies voor: de Homepagina | Sitemap | Contactpagina


bel 0499 375537contactformulierweddingspecial trouwen op kasteelLike ons op Facebook!