Header voor theater feest
delen via social media / printen

Moordspel met Moorddiner van La Casserole

Moordspel + Diner

Willen jullie zelf de hoofdrol in het moorddiner spelen? Wij organiseren zeer leuke moordspelen.

Een moordspel duurt, mede afhankelijk van de groep, 2,5 a 3 uur. Als een groep het enthousiast speelt, kan het langer duren. Mocht iemand het korter willen laten duren, dan is dat eventueel ook mogelijk. Bij de boeking wordt een intake-gesprek gehouden, omdat de rollen passend verdeeld worden voor type-casting. Wij bekijken daarbij met degene die het boekt, welke rol het beste bij ieder persoon past. (leeftijd, hobby, werk, introvert of extrovert en andere karakter eigenschappen) Dit is tot dusverre een succes gebleken. Deze moordspelen zijn uniek, en zijn dan ook nergens anders in Nederland te spelen. Onderstaand, nadere informatie over deze moordspelen.

Moordspellen zijn zeer geschikt voor zowel grote als kleine groepen

Er zijn een redelijk aantal verschillende moordspelen die onder leiding van een spelleider gespeeld worden. Het is een avondvullend programma waar u nog lang over na zult praten. U maakt geen onderdeel uit van een heel groot gezelschap, maar speelt dit spel juist met uw eigen groep.

Moordspel vrouwe jusitiaIn een aangepaste, sfeervolle omgeving wordt dit rollenspel gespeeld. Bij deze moorspelen, kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft wel iets te verbergen, en vaak geen onschuldige zaken. Door middel van informatie, tips, geruchten, roddels en discussie, ontstaat er een spannend komisch toneelstuk waar u middenin zit. Daarnaast heeft iedere deelnemer gedurende het spel een geheime opdracht.

Ook is het mogelijk tijdens het spel, om d.m.v. een aantal activiteiten aanwijzingen te verdienen. Men krijgt alle informatie die men nodig heeft voorzijn/haar rol. Alle deelnemers krijgen vooraf een speciale uitnodiging en al wat informatie toegezonden op naam van hun rol, die zij gaan spelen. Om de sfeer nog meer te verhogen, kan men indien gewenst ook in kleding komen die bij de rol past. Dus iedere rol wordt dan ook gespeeld vanaf binnenkomst. Deze moordavonden zijn reeds mogelijk vanaf 20 personen. Voor grotere groepen zijn er nog diverse variaties mogelijk.

Moordspel-diner / Moorddinner

Lint bij moord diner met daarop niet betreden politieOm de avond compleet te maken presenteren wij een overheerlijk buffet of een verassend 3- of 4-gangen diner. Tevens is er de mogelijkheid om een walking dinner te serveren tijdens een moordspeldinner en wat zeker zeer origineel is, is een 3-gangen live cooking moorddiner.

Het moordspel kan op al onze locaties worden gespeeld:


Kasteel Henkenshage Auberge Eeckaerde Feestlocatie Leeshoeve Ketelhuis Eindhoven met mooi terrasOf kies voor: de Homepagina | Sitemap | Contactpagina


bel 0499 375537contactformulierweddingspecial trouwen op kasteelLike ons op Facebook!