Header Huwelijk Henkenshage
delen via social media / printen

Henkenshage voor uw Huwelijk of Bruiloft

Huwelijk op een Prachtige Trouwlocatie

Het mooiste kasteel van Brabant te Sint-Oedenrode met een prachtige binnenplaats en tuin, wat tevens een sprookjesachtige trouwlocatie is waar het burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden.

Dit Kasteel beschikt over drie prachtige zalen, één van die drie is de bekende Coehoorn zaal, waar voornamelijk het huwelijk en bruiloft voltrokken zal worden. De Jean Phillippezaal waar meestal het feestelijk diner geserveerd wordt door La Casserole Catering Service. En als laatste hebben we het Koetshuis, hier vinden voornamelijk bruiloftsfeesten, recepties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, themafeesten of galafeesten plaats. Om uw huwelijksfeest helemaal compleet te maken, slaapt u bij ons in de zeer romantische bruidsuite.
Bij mooi weer is het ook mogelijk de ontvangst van de daggasten, het aansnijden van de bruidstaart en de huwelijksreceptie op onze sfeervolle binnenplaats van het kasteel te laten verzorgen.
Verder kan La Casserole ook voor u de catering organiseren.

Kasteel voor uw huwelijk

Henkenshage heeft de capaciteit tussen de 20 en de 600 personen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u gereserveerd zal zijn.

Uw huwelijk en bruiloft in een prachtig kasteel

Henkenshage biedt u de mogelijkheid om uw huwelijk te laten voltrekken in Henkenshage zelf, maar ook op het romantische eiland, binnen de grachten van het kasteel. Dit is alleen mogelijk wanneer u uw trouwdag compleet door ons laat verzorgen.

Het burgerlijk huwelijk kan worden voltrokken in diverse ruimtes;

De van Coehoornzaal, tot ongeveer 75 personen.
De Generaal Jean Philippe zaal, van ongeveer 75 tot 100 personen.
Het Koetshuis heeft de capaciteit voor 100 tot 200 personen.

Henkenshage diner zaal

U kunt deze ruimtes van het kasteel geheel naar uw wens inrichten.

Voor extra romantiek kunt u op het eiland binnen de grachten van Kasteel Henkenshage de huwelijksvoltrekking plaats laten vinden. Dit is natuurlijk een uniek sprookje met het kasteel op de achtergrond.

Arrangementen

Henkenshage biedt ook culinaire, gastronomische en muzikale arrangementen aan, zoals: gastronomische arrangementen, diner shows, theater diners en leuk aangeklede feesten.

Zangeres Paula Snoeren op uw huwelijk

Paula Snoeren op uw bruiloft

programma "van Diva tot Dance!" op uw bruiloft
Op uw huwelijk zullen uw gasten zich verbazen over de verschijning en stem van de beeldschone Paula Snoeren. Als een echte diva zal zij de avond op uw bruiloft openen met haar mooie zang en stijlvolle verschijning. Paula Snoeren zal uw avond tot een geweldige hoogte en sfeer brengen.


Sluit een verzekering af voor uw bruiloft

Uit ervaring geeft la casserole het advies om voor uw bruiloft een zeer goede verzekering af te sluiten. Bruiloftverzekering-online.nl

 

Fotogallery huwelijk op Henkenshage


foto_06.jpg
foto_01.jpg
foto_02.jpg
foto_03.jpg
foto_06.jpg
foto_07.jpg
foto_09.jpg
foto_11.jpg
foto_12.jpg
foto_19.jpg

Adres

Kasteel Henkenshage
Laan Van Henkenshage 3
5492 BH Sint-Oedenrode
0499 - 37.55.37
Routebeschrijving naar het kasteel


Of kies voor: de Homepagina | Sitemap | Contactpagina


bel 0499 375537contactformulierweddingspecial trouwen op kasteelLike ons op Facebook!