Header feest locatie en party centra
delen via social media / printen

Auberge Eeckaerde, feest locatie met sfeer

Feestlocatie Auberge Eeckaerde is onlangs geheel gerenoveerd.

De mooiste feest locatie van Eindhoven.

Feestlocatie Auberge Eeckearde is zeer de moeite waard en een bekende feest locatie in Eindhoven en omstreken. Dat is feestlocatie Auberge Eeckaerde ten voeten uit. Met een prachtige tuin en een sfeervol terras, is dit een top feest locatie voor al uw ontvangsten! Auberge Eeckaerde is een nostalgische herberg uit de achttiende eeuw. Deze uiterst sfeervolle feest locatie is geschikt voor diverse soorten ontvangsten, zoals bijvoorbeeld recepties, familiefeesten en huwelijksfeesten. Zeer de moeite waard om onze feestlocatie een keer te komen bezichtigen. Maak hiervoor eerst een afspraak.

De feest locatie beschikt over drie zalen: de ontvangstruimte, het bargedeelte en de voorkamer. In de herberg worden diverse evenementen georganiseerd, zoals bruiloften, diners, dinnershow, vergaderingen, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, themafeest en feesten. Auberge Eeckaerde: de sfeervolste van alle party centra in Brabant!

Auberge Eeckaerde: de sfeervolste van alle party centra in Brabant!

La Casserole Party Service en exclusieve catering service kan voor u ook actieve programma’s organiseren, zoals workshops, outdoor activiteiten en sport & spel. Auberge Eeckaerde heeft de capaciteit om tussen de 20 en de 200 personen te ontvangen, waarbij de feest locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze feest locatie, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Vele bruidsparen hebben op deze feestlocatie een fantastisch walking dinner voor hun huwelijksfeest laten verzorgen. Auberge Eeckaerde: het sfeervolste partycentrum van Brabant!

Trouwlocaties regio Eindhoven

La Casserole Catering Service heeft 3 prachtige trouwlocaties in de regio Eindhoven. De mooiste trouwlocatie is misschien wel Kasteel Henkenshage, maar partycentrum Aubergerie de Leesthoeve die vorig jaar geheel gerenoveerd is in de lounge sfeer is zonder meer één fantastische locatie voor uw huwelijk.

Bruidssuite regio Eindhoven

Kasteel Henkenshage en Aubergerie de Leesthoeve bezitten allebei een prachtige bruidssuite.

Vergaderlocatie in Brabant

Auberge Eeckaerde is nu ook te huren als vergaderlocatie. Zoekt u een professionele vergaderlocatie met een bijzondere uitstraling om bijzondere deals af te sluiten? Lees meer over vergaderlocaties van La Casserole.

High Tea Eindhoven

Op onze bijzondere locatie Auberge Eeckaerde in Eindhoven hebben wij de arrangementen voor u:
High Tea
Tapas
Italiaans Buffet
Chinees indisch buffet
Luxe Borrelhapjes
Walking Dinner
Wokken en Barbecue in Eindhoven

Fotogallery Auberge Eeckaerde


foto_01.jpg
foto_01.jpg
foto_02.jpg
foto_03.jpg
foto_04.jpg
foto_04a.jpg
foto_04b.jpg
foto_07.jpg

Adres

Icaruslaan 28a
5631 LD Eindhoven
Telefoon : 0499 - 37.55.37
Routebeschrijving


Of kies voor: de Homepagina | Sitemap | Contactpagina


bel 0499 375537contactformulierweddingspecial trouwen op kasteelLike ons op Facebook!