Header Tropical party voor bedrijfsfeesten
delen via social media / printen

Caribbean Tropical Party Bedrijfsfeesten

Caribbean Tropical Party | Tropisch bedrijfsfeest!

Zoekt u een leuk idee voor bedrijfsfeesten? Het zomers themafeest Caribbean Tropical Party is een spectaculair tropisch feest en is ook uiterst geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten. Dit Hawaii feest is slechts één van de fantastische bedrijfsfeesten die La Casserole voor u kan verzorgen.

Op deze tropical party heet een Koela-Hoela-girl u van harte welkom. U geniet vervolgens van een koele Caribische Tropische Cocktail terwijl uw gedachten worden meegevoerd op de opzwepende klanken van de Salsa en de Merengue. Exotische danseressen weten in een sprankelende show met bekende eigentijdse tropische songs een sfeer te creëren die u het gevoel geeft op een zonovergoten eiland ergens in de Caribbean te zijn beland. De exotische danseressen nodigen u ook uit om samen met hen de limbo te dansen. Kortom, het is Feest! Een echt caribisch- en tropisch thema feest.

Caribische decoratie

Sfeervolle decoratie is ook tijdens een tropical party van groot belang. De feestlocatie wordt dan ook geheel omgetoverd in de sfeer van de Caribbean.

Tropisch feest met overheerlijk Caribisch buffet

Op een themafeest mag een toepasselijk diner natuurlijk niet ontbreken. Wij serveren u en uw gasten daarom een Caribisch buffet en daarnaast presenteren wij ook een overheerlijk warm en koud buffet.

Tropisch feest met onbeperkt dranken

Tijdens deze tropical party schenken wij u en uw gasten een kleurrijke welkomstcocktail en de gehele feestavond een overvloed aan dranken.

Cocodinhas: Tropical Beach Party Show uit Hawaii

Één zangeres en twee exotische danseressen weten in een sprankelende show met bekende eigentijdse tropische songs een sfeer te creëren die u het gevoel geeft op een zonovergoten eiland ergens in de Carribean te zijn beland. Een "Beach Party", waarbij het publiek desgewenst volop kan meezingen en -dansen. Ook uiterst geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten en een bedrijfsuitje!

Tropische bedrijfsfeesten in Hawaii sfeer

Tropisch feest met All round Discotheek

Ook muziek mag op een Tropical Party natuurlijk niet ontbreken. Door de DJ wordt u meegevoerd in een Caribische, tropische sfeer, ideaal voor personeelsfeesten.

Kosten Tropical Party

Richtprijs van dit bedrijfsfeest inclusief:

Dit fantastisch themafeest vanaf 49,50 p.p.

*Prijzen zijn exclusief BTW


Nieuwe Bedrijfsfeesten


Bedrijfsfeesten Act

Unieke themafeesten uit Hawaii


Of kies voor: de Homepagina | Sitemap | Contactpagina


bel 0499 375537contactformulierweddingspecial trouwen op kasteelLike ons op Facebook!